נגמרה המחברת החלקה....

Lotus floweR

New member
נגמרה המחברת החלקה....

אז מציירים על שורות. ניסיון עלוב לצייר שיער סטייל אנימה:

Lotus floweR

New member
אני אף פעם לא מציירת עתידני....

אבל היה לי חשק מוזר. אולי בגלל שראיתי דרגון בול.

Lotus floweR

New member
ארר..זה לא משו.....

גם לא הכי השקעתי. אבל חשבתי שמשו בה מוצא חן בעיניי...

Lotus floweR

New member
תפסיקו להציף את השירשור אנשים!

אתם לא רואים שיש עוד שירשורים מסביב? וזה שענה לי...(אני אבדוק מי אתה אחרי שאני אסיים ת´הודעה) כל פעם שאני רואה את השם שלך אני נזכרת בשיר התנועתי ההוא, ג´אמפ שייק יור בוטי, ג´אמפ ג´אמפ שייק יור בוטי, קפוץ נענע, קפוץ קפוץ, נענע, חומוס צ´יפס סלט, חומחומוס צ´יפס סלט.... חיחיחיחיחיחיחיחיחי.... ותודה.

Humus_Chipsalat

New member
you´ve got issues...

ו... באיזו תנועת נוער מלמדים את זה? אני אלך לשם בעצמי עם מסור חשמלי...

Supermans girl

New member
אהבתי.

הציור האחרון בהחלט נראה הכי טוב לטעמי. הנערה יצאה מאד פרופורציונלית וזה טוב. הפריע לי משהו במפגש העמודים עם המים, תחמת את זה יותר מדי בשחור. לקבלת אפקט טוב יותר את צריכה לטעמי לטשטש את הקו שם כך זה יצור מראה שקוף של מים. אבל הבבועה של העמודים טובה מאד וכך גם הישיבה שלה באופן כללי. יפה!

apathic

New member
דווקא..

אני אהבתי גם את הראשון וגם ואת השלישי. לא יודע את מה אהבתי יותר... אולי את הראשון.. כי אין בו יותר מדי תיחכום (רקע למשל..) והוא בכל זאת נראה מצויין!

Silver Surfer

New member
ממ

אני לא מומחה או משהו אבל השיער יצא יפה וגם הציור השלישי, השני לא ממש.

chatenoire

New member
תגובה

הפנים חמודים, וכך גם השיער. בעיה שחוזרת אצלך היא האי-עקביות במבנה הגוף. אנורקסיה זה נחמד, צ´אבינס זה נחמד, אבל החיבור הזה באמצע הגוף קצת בעייתי. החלק העליון רזה מאוד - גם מבחינת עצמות וגם מבחינת בשר. הכתפיים מאוד צרות, החזה קטן ובית החזה והאגן כמעט ויוצרים קווים מקבילים, שלא נדבר על צורת האישה הקלאסית. לעומת זאת, הרגליים שמנמנות ומוצקות והעמידה קצת חסרת בטחון וכבדה. כדאי להחליט על כיוון וללכת בו לאורך כל הדרך.

chatenoire

New member
השיער נחמד

אבל עד כמה שידוע לי, הוא לא בדיוק אנימה. שיער אנימה מתאפיין בזרימה מטורפת ובקוצניות משהו. הוא אמנם עומד לפעמים, אבל יותר בקטע של שלוש שפופרות ג´ל ופחות "אני עומדת על פתח אויר חם". בכל מקרה, השיער מצויר יפה, למרות שאני לא חושבת שההתרוממות מוסיפה לו. אהבתי דוקא את ההבעה על הפנים שמשדרת מן תמיהה משועשעת כזו.

Lotus floweR

New member
השיער אמור להתנופף....

לא לעמוד. והנה עוד ציור שציירתי לפניי עשר דקות...רק שהוא לקח לי בעך שלוש רבעי שעה. הוא איור לפיק של בל.... ואני אוהבת אותו למרות שיש בו המון בעיות. כמו האגן הפיצי והרגל המושטת עקומה למדיי למרות שהכף רגל כן יורדת מעט למה (היא נופלת...אמורה לפחות) והשיער ממש - אאררר...מוזר ומסובך שכזה ועשוי מקבוצות שכאלה. אז הנה הוא:

וואו!

זה לאימוג´ין? *בהלם* בעצם אימוג´ין זה הפיק היחיד שלי... לא משנה. זה ענק!!!! אבל היא עוד לא נופלת בפרק 11 אז בפורום אל תפרסמי עדיין אוקי? היא תיפול רק בפרק הבא. כמובן את יודעת.... טוב, זה ממש יפה! האיור הכי יפה עד עכשיו!!!!!!!

Lotus floweR

New member
שום תגובה? למה צריך תמיד הודעה חדשה

כדי שישימו לב לקיומך? זה ציור מאד מושקע .... אם זה כ"כ קשה לכם אני אפתח שירשור חדש...לי אין בעיה.

למעלה