נגמרות לי המילים.

TEENAGER1

New member
נגמרות לי המילים.

(מועתק מפורום אביתר) היה מדהים אתמול, ברמות מטורפות. מאיר ואביתר פשוט מעולים ביחד, היה קשה לפספס שהם נורא נהנו, וכמובן שהקהל נהנה לא פחות. היה גם ממש מצחיק, בין השאר אביתר סיפר על חוויותיו כילד בהופעה של מאיר, ואיך זה גרם גם לו לרצות להיות זמר, ואז מאיר סוג של חיקה אותו וסיפר סיפור דומה, זה היה משעשע ביותר. סיקור עוד יגיע, אין לי כל כך זמן כרגע, וגם לא ממש יכולת לעכל את ההופעה הזו. בקרוב. וכדי לא להשאיר אתכם במתח, אלו השירים שהם ביצעו יחד: טיפה של אור תחרות כלבים יש לי סיכוי מחפש את הכיוון חלומות אחרים וכמובן אצלך בעולם. אה, ולמקרה שזה לא היה ברור - היה מדהים. שכחתי כמה התגעגעתי להופעות של מאיר.

honey pie1

New member
../images/Emo6.gif "אני זוכר איך שישבתי בטריבונות בבאר

שבע... וראיתי את אביתר.. רץ! עד היום... אני לא יודע לאן הוא רץ" טוב, אני קוראת פה הרבה אבל עוד לא כתבתי פה אף פעם...אז היי:] רק רציתי לספר שזו הפעם הראשונה שאני רואה הופעה של שניהם, ואין אפשרות לתאר במילים כמה היה מדהים... החיבור שלהם פשוט מושלם:] וגם נורא נהניתי ממאיר לבד. היה פשוט אדיר... לא נראה לי שאני אכתוב פה סיקור הופעה, אבל.. תגדירו את זה בעצמכםXD שירים שאני זוכרת שמאיר ביצע: איילת חן שמע קולי כמה אהבה תגידי אש תגידי מים לך אלי גשם ~ואז השירים שמיכל כתבה, עם אביתר...~ אהבה קצרה וביניהם אליה ("אל מי?!?!") שירו של שפשף ובטח היו עוד אבל אני לא זוכרת...
קטעים מצחיקים שהיו: אביתר עוזב את הבמה ואומר תודה להורים שלו, שמחה ויצחק, שנמצאים כאן היום... אחרי שהוא עזב מאיר אמר "אתם רואים?, זה ההבדל בינינו, אני התביישתי להגיד שההורים שלי נמצאים כאן.. הוא עדיין צעיר, חסר עכבות" והיו עוד הרבה, אבל אני שוב לא זוכרת...XD מאיר בנאדם ממש משעשע
ואחרי ההופעה, חברה שלי החליטה שאנחנו לא יוצאות משם בלי תמונה עם מאיר, אז הלכנו לשער האמנים וחיכינו לו שם די הרבה זמן (הספיקו לצאת לפני שדיברנו איתו: ההורים שלו, הילדים שלו, אביתר ומשפחתו...XD) אבל זה השתלם, ובסוף הוא יצא ודיבר איתנו כמה דקות, והצטלמנו איתו (היה ממש מצחיק. מסתבר שהוא שומר נגיעה(אם ככה קוראים לזה), אז היו כמה קטעים לא כ"כ נעימים, כמו למשל שחברה שלי לחצה לו יד והוא אמר כזה "הממ..אני לא בטוח שמותר לי.." אבל בכל זאת לחץ לה את היד...P: ) ואני... הספקתי להגיד לו כמה הוא היה מדהים בהופעה הזו וגם בהופעה בפסטיבל הביטלס:] (מקווה שלא אמרתי יותר מדי שטויות, בכל זאת התרגשתי...XD) יש לי תמונות(די כהות אבל אפשר לראות משהו
), אז אם אתם רוצים- תגידו:]

איף

New member
היי, תראי איזה קטע

כתבת סיקור הופעה בלי ששמת לב.
אני מודה לך על כך. ואגב, ברוכה הבאה (או בעצם ברוכה הנמצאת כי את קוראת כאן הרבה)
אם בא לך להעלות את התמונה לפורום, את מוזמנת. ובכלל, תמונות...אם בא לך, לא חובה. אנחנו נשמח כמובן.

honey pie1

New member
בינתיים אני לא מצליחה להעלות תמונות:\

אנסה שוב אחר כך..:]

ms pizza

New member
ברוכה הנמצאת באמת...

איזה כייף לך שהצלחת ללכת ולדבר איתו- חברים שלי מיהרו אז לא יצא לנו ללכת אליו .. לשמור נגיעה הכוונה שלבנים אסור לגעת בבנות שהן לא קרובות משפחה ( דודה,אמא,אחות, בת וכו') או אשתך...אני בטוחה שהוא יודע שאנשים לא מכירים את זה אז אל תדאגי - זאת לא פאדיחה ! אחל'ה סיקור של הופעה אגב..אולי כן תתחילי לכתוב פה ?

honey pie1

New member
תודה רבה:]

כן, אני מנחשת שאני אכתוב פה עוד...:] ובקשר לכל הקטע עם הנגיעה, זה היה יותר משעשע ממפדחXD למשל אח"כ כשאני וחברה שלי הצטלמנו איתו היא די הייתה צמודה אליו, וסיננתי לה "שני, אסור לגעת", אז הוא שמע את זה וצחק ואמר "איזו חמודה"XD ד"א, עוד שירים שהוא ביצע: שלום לך דודי, הלילה של אתי

איף

New member
איזה כיף,

מחכה לסיקור
לא בקטע של להלחיץ או משהו.

ms pizza

New member
"אתם יודעים

שחזרנו בתשובה,נכון? מה אני אגיד לכם, זה חזק.כייף, באמת כייף". אחד מכמה משפטים ( כן, שלמים , מלאים !) של מאיר מאתמול. ------------------------------------------------------------------------------ האמת, ההופעה התחילה....המממממ....פחות טוב. מאיר התחיל באיילת חן , שמע קולי ולפלח רימון ( בסדר הזה- מה שאומר שהוא שינה את הסדר מהופעות קודמות ) , זה המשיך פחות טוב בכמה אהבה וברחוב הזה(החבר'ה שבאו איתי כבר התחילו לדבר על זה שהוא אולי חולה או לא מרגיש טוב ).בתגידי אש תגידי מים זה קצת התחיל להשתפר ( יחד עם יוסי מזרחי) אבל זה לא ממש היה מאיר בכל הכוח. הקהל גם לא תרם כל כך והיה די לא ברור. אלא שישבו באיזורינו נעו בכסאות שלהם והראו סימני עצבנות או חוסר עניין ואנחנו כבר התחלנו להצטער בשבילו. הקהל עד השלב הזה לא היה מחובר. מאיר עבר לפסנתר. " זה שיר לכאורה על אהבה , אבל בעצם לא, בטח אתם יודעים" - בשם האהבה התחיל להתנגן. השיפור הגדול התחיל בגשם. כנראה שאי אפשר להישאר אדיש לשיר הזה ואולי גם מאיר לא.הוא שר את השיר בעוצמות רגש שלנו עברה צמרמוורת-כאילו זאת הפעם הראשונה ששמענו אותו . "אני רוצה להזמין אורח יקר , שאני מרגיש שבשבילי הוא יקר כמו אח" , אביתר נכנס בצעדים קלילים משהו ונתן חיבוק למאיר. מפה והלאה היה פשוט כייף אחד גדול גם ארי שאביתר עזב את הבמה.מאיר כנראה השתחרר והתחיל להינות. אביתר ליד הפסנתר , מאיר עם הגיטרה נשמעו כל כך טוב ביחד. היתה הרמוניה כל כך טובה ביניהם למרות השוני העצום בקולות "אז מה אתה אומר?" , "יש לי משהו להגיד" , "עזוב לא חשוב"- הם העבירו חיוכי מבוכה. הם שרו את מחפש את הכיוון , אצלך בעולם ( כמובן!!!היה פשוט אגדי) ,טיפה של אור,יש לי סיכוי,תחרות כלבים-היה מגניב לשמוע את מאיר שר את זה- כאילו זה שיר שלו.. , חלומות אחרים -זה שיר שאני פחות אוהבת אבל אתמול הוא היה כל כך מושלם. בין לבין, מאיר נתקל בבעיה עם הגיטרה שלו, אז בינתים אביתר סיפר את הסיפור על הפורום בבאר שבע, הגיטרה עדיין התעקשה להיות בעייתית - הגיע התור של מאיר להעביר את הזמן בסיפור חיקוי משלו על אביתר. באחד הקטעים אביתר נזכר שיש לו " קטע" - לקח בקבוק מים ובירך שהכל, הקהל שהתעורר בגשם , ענה אמן בקול רם. מאיר מודה לאביתר שמודה להורים שלו . הוא ממשיך בכוחות מחודשים ( לא לפי הסדר ) בלילה של אתי , וביניהם, שלום לך דודי (השתתפות מלאה של הקהל !) , אל נורא עלילה ( זורם וקצבי) , לך אלי. השיר שנעל את החלק שלפני ההדרן היה אהבה קצרה. הקהל שממש ממש התעורר, מחא כפיים במשך מס' דקות מאיר חוזר לארבעה שירים : אליה , רך כמו משי ( שיר שהוא כתב לאריק סיני) .....שפשף - היו אצלנו באגף קפיצות ושירה בציבור מלאה בקולי קולות ( גם אנחנו תרמנו את חלקנו). מאיר אומר טוב חבר'ה צריך להיות מדוייקים - יש פה שכנים בבניינים סמוכים, הקהל מוחא כפיים בהתלהבות, הוא אומר:באמת כייף ומתחיל לשיר את שער הרחמים - גדול כמו תמיד. כולנו עומדים מוחים כפיים בהתלהבות במשך מספר דקות ארוכות , מאיר עוזב וגם אנחנו. זהו, היה כייף גדול !!! לא תכננתי לכתוב הרבה , יש פה אנשים שהיו שעושים את זה בצורה טובה יותר ( מיכל!!!) , אבל נו..טוב. שבת שלום !

honey pie1

New member
ד"א

שמתי לב שבין לבין, כשהוא דיבר אתמול(מה שהיה לדעתי נהדר והוסיף מאוד לאווירה), הוא אמר כמה משפטים כמו "אני מדבר מעט היום" וכאלה..(בציניות כמובן
) לפי מה שהבנתי (וגם קראתי פה לפני כמה זמן בטאגליינס משהו שנכתב על הנושא לפני שנתיים בערך), מאיר לא מרבה לדבר עם הקהל שלו.. אני הייתי רק בעוד הופעה אחת שלו חוץ מזו, אז קשה לי לשפוט...
אז הוא באמת עדיין ככה? אתמול זה היה יוצא דופן מבחינת התקשור עם הקהל?

TEENAGER1

New member
זה לא היה בציניות../images/Emo6.gif

הוא התכוון לזה במלוא הרצינות, עד שאביתר עלה הוא באמת בקושי דיבר, למעט "ערב טוב", ו"תודה רבה" אחרי כל שיר.. ככה הוא בדרך כלל. ערב טוב, תודה רבה, וכמובן - סליחה שאני לא מדבר הרבה. למרות שלאחרונה הוא מתחיל לדבר קצת יותר בהופעות.. אבל בכלליות הוא לא מהאמנים המדברים. אתמול הוא דיבר בעיקר כשאביתר היה איתו. אז כן, זה היה יוצא דופן.

honey pie1

New member
לא, התכוונתי לזה שאחרי שאביתר עלה הוא

אמר כזה "שמתם לב שמאז שאביתר עלה אני מדבר נורא מעט" או משהו כזה, והקהל צחק... אז ככה הבנתי את זה
אז אולי הבנתי לא נכון.. לא משנהXDD

Evi Virus

New member
../images/Emo13.gif

הייתה הופעה באמת נפלאה. כמו שמישהו כתב - גם אני חושבת שבהתחלה כל סיטואצית ההופעה התרחשה... איך לקרוא לזה? די בעדינות, אבל היא השתפרה מרגע לרגע ונהייתה הרבה יותר מדהימה ככל שהזמן התקדם. מאיר היה נפלא בכל חלקי ההופעה, גם כשאביתר לא היה, אבל כשהוא כן היה זו פשוט הייתה חגיגה אחת גדולה על הבמה - גם בדיבורים, גם בשירה, גם בסיפורים יפים על הטריבונה בפורום של באר שבע, גם בצחוקים משפחתיים וגם בזכות ההנאה האדירה שראו על שניהם בטירוף
היו כמה שירים שלא הכרתי והאמת שממש הופתעתי לגלות שכולם, בלי יוצא מן הכלל, פשוט הקסימו אותי. הופתעתי כי שירים לא תמיד מוצאים את דרכם אליי כל כך מהר. עכשיו כשאני כבר שומעת אותם בגרסתם הרגילה והאלבומית, אני רואה ושמחה לראות שזה לא היה עניין חד פעמי. היה נהדר לשמוע את שניהם מדברים הרבה - אביתר יחסית לעצמו, ומאיר - שממה ששמעתי עליו גם לא בדיוק מרבה במילים בהופעות
רואים עליהם שהשילוב ביניהם עושה רק טוב להם ולנו, גם אם זה בשירה וגם אם לא. הם היו פשוט מחויכים נורא ומקסימים ביחד. קשה לי אפילו להגיד אילו שירים היו יותר טובים ואילו פחות, אבל ההיילייטים של הערב ככל הנראה כרגע (זה ישתנה עוד שעה) היו 'גשם' בביצוע המרגש ברמות מטורפות שלו עם שיתוף פעולה עצום ויפהפה מהקהל, 'יש לי סיכוי', 'אצלך בעולם' ללא שום צל של ספק, ו'שער הרחמים' שסגירה מושלמת מזו להופעה לא יכלה בשום מקום ואופן להיות. שרנו כולנו את השיר (גם כאן היה שיתוף פעולה מלא מהקהל, אני לא מסוגלת בכלל לתאר את השלמות שבעניין), ובשלב מסוים כל החבר'ה על הבמה המשיכו לנגן בזמן שמאיר אמר תודות, ואז שוב בא החלק של 'חי פעם, רק פעם...' שהשלים סופית את הפאזל המופלא של הערב. היה לי יום נפלא שהסתיים בערב קסום במיוחד, שהיווה את ההופעה הראשונה שנכחתי בה של מאיר, וזה שהיא כללה את אביתר בדרך כמובן היה פלוס. עכשיו אני כבר מסתכלת על כל השירים אחרת ובעיקר על מאיר אחרת, והכל לטובה לחלוטין. [או כמו שהוא שר - הכל זה רק מאהבה
] אה, כן - עד אתמול לא ממש הבנתי למה כולם אומרים שיוסי מזרחי מלך, אבל כל כך, כל כך הבנתי למה אתמול. חשבתי שהוא ממש טוב כבר בשירים הראשונים של ההופעה, אבל בדיוק אחרי הסולו המעולה שהוא נתן ב'תגידי אש תגידי מים' כבר לא הייתה בי חצי או רבע תהייה על השבחים שנותנים לאיש. צריך לתת לבנאדם הזה תואר של מלך, או סתם כתר שיסתובב איתו. מומלץ!
(היי, אני מיתר
)

ms pizza

New member
היה באמת כייף ...

תודה רבה על הסיקור !
ואגב מיתר - ברוכה הבאה !

איף

New member
היי מיתר! ../images/Emo140.gif

תודה על סיקור ההופעה המושקע.
טוב, החלטתי שצריכה להיות עוד הופעה כזו, כי אני ממש כועסת על עצמי שלא הייתי שם.
עשיתם לי חשק עם סיקורי ההופעה שלכם, אנשים!!! למען האמת, אני זוכרת שגם אני נכנסתי חזק לעניינים, בהקשר של מאיר, אחרי שראיתי הופעה שלו.
אין ספק שהאיש כובש בהופעות. ועוד שילוב שלו עם אביתר, שגם כובש בפני עצמו
, אני בטוחה שהשילוב היה ממש מרגש.
ואני אמשיך לכעוס על עצמי....למרות שבאמת לא היתה לי ברירה.

ms pizza

New member
מישהו זוכר מההופעה באיזה שיר

מאיר נתן לקהל לשיר ואז הוא אמר יפה, אבל זה יותר מאוחר בשיר ? זה היה מצחיק..

honey pie1

New member
שירו של שפשף...

"וו וו וו וו!111" "אז זהו, שעוד לא..." הוא עשה את זה גם כאן, אז זה כבר פחות הצחיק אותי. אבל עדיין זה היה ממש חמודXD

orit575

New member
שירו של שפשף

כבר שנים הוא עם הקטע הזה...וזה מעלה בי חיוך בכל פעם מחדש..

למעלה