נגמרו החגים- חזל"ש
H Happy Goth New member 16/10/17 #2 מאתמול ומהיום אתמול בכחולים והיום בשילוב שהמון זמן רציתי לנסות, הולך?
S shmickey New member 16/10/17 #5 יאאאא! שובן של הנעליים!! איך אני שמחה שהעוקצנות שלי דחפה אותך לעבר הזוגות האחרים שלך שני הלוקים עובדים מ ע ו ל ה !!
יאאאא! שובן של הנעליים!! איך אני שמחה שהעוקצנות שלי דחפה אותך לעבר הזוגות האחרים שלך שני הלוקים עובדים מ ע ו ל ה !!
H Happy Goth New member 16/10/17 #4 הווווו תתחדשי!!!! איך יפה לך הצבע! ירוק בקבוק זה מבד פלנל כזה רך? מקסים ביותר ככה עם הטייץ והנעליים, אבל אולי תפתחי עוד כפתור למעלה וקצת תקפלי את השרוולים?
הווווו תתחדשי!!!! איך יפה לך הצבע! ירוק בקבוק זה מבד פלנל כזה רך? מקסים ביותר ככה עם הטייץ והנעליים, אבל אולי תפתחי עוד כפתור למעלה וקצת תקפלי את השרוולים?
S shmickey New member 16/10/17 #6 תודה הכפתור פתוח עד למחשוף די נדיב אבל החולצה מתעקשת להצמד ולא להשאר פתוחה הבד פלנלי אבל דק יחסית והשרוולים הם 3/4 ורחבים אז הקיפול לא עובד כל כך טוב
תודה הכפתור פתוח עד למחשוף די נדיב אבל החולצה מתעקשת להצמד ולא להשאר פתוחה הבד פלנלי אבל דק יחסית והשרוולים הם 3/4 ורחבים אז הקיפול לא עובד כל כך טוב
H Happy Goth New member 18/10/17 #12 ומה דעתך על ילדות שלובשות שחור? מקסים וקלאסי, לא צריך יותר מזה. בעיניי יכולת לקפל עוד קצת את הג'ינס למטה ולוותר על הגרביים השחורים. גם לילו רוצה קרדיגן
ומה דעתך על ילדות שלובשות שחור? מקסים וקלאסי, לא צריך יותר מזה. בעיניי יכולת לקפל עוד קצת את הג'ינס למטה ולוותר על הגרביים השחורים. גם לילו רוצה קרדיגן
H Happy Goth New member 18/10/17 #13 אוי זה מהמם! את מהממת, באמת. החולצה מקסימה וכ"כ יפה לך הלבן עם הגרפיקה המנימליסטית אבל מגניבה והשפתיים הפרוותיות. הג'ינס או מכנסיים מושלמים וכמובן שהנעליים בול פה. הלפ טאק פה זה נהדר וגם פול טק זה נהדר   מה זה??? תלתל סורר???
אוי זה מהמם! את מהממת, באמת. החולצה מקסימה וכ"כ יפה לך הלבן עם הגרפיקה המנימליסטית אבל מגניבה והשפתיים הפרוותיות. הג'ינס או מכנסיים מושלמים וכמובן שהנעליים בול פה. הלפ טאק פה זה נהדר וגם פול טק זה נהדר   מה זה??? תלתל סורר???
S shmickey New member 19/10/17 #14 בעיני זה מעולה! הצוקרים האלה כל כך יפים ומחמיאים לצוואר הענוג שלך! יופי של לוקים, עדכניים ומחמיאים. יום ראשון צבע בבקשה?
בעיני זה מעולה! הצוקרים האלה כל כך יפים ומחמיאים לצוואר הענוג שלך! יופי של לוקים, עדכניים ומחמיאים. יום ראשון צבע בבקשה?
H Happy Goth New member 19/10/17 #16 פוזת קיילי https://www.instagram.com/p/BRDJwlCh_UI/?hl=en&taken-by=kyliejenner
S shmickey New member 19/10/17 #19 חחחחחחח איזה חבל שלא נכנסו ותפסו אותך עושה את הפוזה! פשוט, יפה ומחמיא. אוהבת את הנעליים האלה!
H Happy Goth New member 19/10/17 #18 תמשיכי ללבוש אותו יום יום גם שבוע הבא יש לך אישור ממני חולצה מממממ מעניינת? בעיניי חולצות בטן לא הולכות עם משהו מתחת, אם כבר אז כבר.
תמשיכי ללבוש אותו יום יום גם שבוע הבא יש לך אישור ממני חולצה מממממ מעניינת? בעיניי חולצות בטן לא הולכות עם משהו מתחת, אם כבר אז כבר.
S shmickey New member 19/10/17 #20 let's agree to disagree דוקא הייתי בטוחה שתתמכי בחולצה כי זה הולך עם האג'נדה של חולצה בתוך המכנסיים אני מבינה מה את אומרת על הגופיה שמתחת, אבל היא ממשיכה את הג'ינס אז זה פחות מפריע לי
let's agree to disagree דוקא הייתי בטוחה שתתמכי בחולצה כי זה הולך עם האג'נדה של חולצה בתוך המכנסיים אני מבינה מה את אומרת על הגופיה שמתחת, אבל היא ממשיכה את הג'ינס אז זה פחות מפריע לי