נגמרו החגים מעכשיו ועד ראש השנה אפשר לחגוג באמת...
ה הילהל New member 28/5/04 #3 אני מוחה ../images/Emo88.gif חכי למחר. היום זה עדיין החג שלי, וגם שלך! (ולתוהים - היום לפני 29 שנה עב הפכה לאמא, ואני הפכתי מעובר לתינוקת).
אני מוחה ../images/Emo88.gif חכי למחר. היום זה עדיין החג שלי, וגם שלך! (ולתוהים - היום לפני 29 שנה עב הפכה לאמא, ואני הפכתי מעובר לתינוקת).
ט טומי* New member 28/5/04 #4 ../images/Emo49.gif הילהל וגם לאמא עב ../images/Emo49.gif אושר ובריאות טובה!
ב ברק 188 New member 28/5/04 #7 ../images/Emo65.gif הללויה להילהל ועב ../images/Emo49.gif רק עכשיו מקשר שאת הבת, תחגגו לכם שם בדרום, אושר בריאות ונחת- בשביל זה לא צריך את החגים.
../images/Emo65.gif הללויה להילהל ועב ../images/Emo49.gif רק עכשיו מקשר שאת הבת, תחגגו לכם שם בדרום, אושר בריאות ונחת- בשביל זה לא צריך את החגים.
evike Well-known member מנהל 28/5/04 #8 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifלעב להילהל ולכל המשפוחה, זר ענק של ברכות, לארוע המשמח. ושבת שלום ונחמד. evike.
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifלעב להילהל ולכל המשפוחה, זר ענק של ברכות, לארוע המשמח. ושבת שלום ונחמד. evike.
ע עב New member 29/5/04 #9 תודה לכולם, הפתעתם אותי - ../images/Emo39.gif ככה זה כשהילדים גדלים ומציצים להורים בפורומים... לבתי אני מזכירה שהרמנו כוסית לכבודך בשבועות סביב שולחן עמוס לעייפה וגם כתבתי שעכשיו אפשר לחגוג באמת!
תודה לכולם, הפתעתם אותי - ../images/Emo39.gif ככה זה כשהילדים גדלים ומציצים להורים בפורומים... לבתי אני מזכירה שהרמנו כוסית לכבודך בשבועות סביב שולחן עמוס לעייפה וגם כתבתי שעכשיו אפשר לחגוג באמת!
ה הילהל New member 30/5/04 #10 תודה למברכים החביבים ../images/Emo140.gif ותודה לאמא על 29 שנה של אהבה.
ר רחל ויטלסון New member 31/5/04 #13 להילה, ברכות ליום הולדתך../images/Emo65.gif עד לפני כעשרים שנים רק שמעתי עליך מפי סבתך וסבך ההונגרים. עתה , אני שמחה לקרא ממך. נראה לי שנפלת לא רחוק מהעב. רחל
להילה, ברכות ליום הולדתך../images/Emo65.gif עד לפני כעשרים שנים רק שמעתי עליך מפי סבתך וסבך ההונגרים. עתה , אני שמחה לקרא ממך. נראה לי שנפלת לא רחוק מהעב. רחל
O orlu New member 31/5/04 #15 ../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלו
J ju100 New member 1/6/04 #19 ברכות כפולות...../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif לאם ולבת...
evike Well-known member מנהל 1/6/04 #20 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ברכות לכל החוגגים|בלון