נגמרו הכרטיסים להופעה מחר..

נגמרו הכרטיסים להופעה מחר.. ../images/Emo10.gif

<רן, סססס איך ידעת שיהיה מפוצץ> ידיד שלי מקודם התקשר להיגד לי שנגמרו הכרטיסים, התקשרתי לברר מה נסגר.. כי איתו יש מצב שהוא עבד עליי חחחח בקיצור, איש הברקה אמר שאכן נגמרו הכרטיסים למחר (
) אבל יתכן שביום רביעי תהיה הופעה נוספת ולהתקשר מחר בסביבות 11-12 לבדוק (הוא רק לא ציין אם בוקר או ערב ורק אח"כ קלטתי את זה אז חבל..) אוף, איזה באסה..

מי את, שיר יצחק?../images/Emo12.gif

הוו גזעיתתת.... אין דבר
אם נגמרו הכרטיסים יום לפני זה אומר שיהיה מפוצץ ולא כיף רייט? סו יו שולד בי הפי.... סו סינג אה סונג אנד לט דה פיין גו אוואיייייייי את מוזמנת אלינו לירושלים למקום שבו מעולם לא נגמרו הכרטיסים מראש לאף הופעה שהיא לא איזה די.ג'יי מגרמניה
רום רום רום רום רום הנהגת דרום רום רום רום רום

אני שיר יצחק =)

נעים מאוד.. :) איי דונט וונט טו סינג אה סונג אנד לט דה פיין גו אוואי! כאילו אני כן רוצה אבל.. אבל.. אבל.. אבל אי אפשר להיכנס להופעה! הם לא מוכרים כרטיסים בכלל.. וכל-כך חיכיתי להופעה הזאת ורציתי ללכת כי בקודמת לא הייתי ועכשיו זה בעעעע אחד גדול!
נקווה שתהיה הופעה יום רביעי בסוף.. <אוף אני ממש רוצה ללכת> עכשיו שזהמנת אותי אני אבוא
ומה הקשר להנהגת דרום חחחח אתה איש הזוי ביותר! :)))

yes../images/Emo13.gif

רום רום רוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה שיר גזעי... וראיתי שאת מהנהגת דרוםרוםרום אז הבאתי המחווה--> ככה כותבים?
בואי בואי

וול אפקורס

זה הברקה, כה לא גזעי בהופעות של השוטים אבל אני בטיול שנתי ממילאאאאא, האאאא

למעלה