נגמרו הקלמנטינות?

Tali1912

New member
נגמרו הקלמנטינות?

מה קרה לאוסף הבולים שלכם <הבלוגיה> נתקלתי בכמה מומלצונים בשער הראשי של תפוזינה שלא היה להם בול.

טל לוין

New member
רק לבחירת העורך בבלוגיה

התוויות הכתומות ניתנות רק ל- 8 הרשומות שנבחרות מדי יום בעמוד הבלוגיה. שאר הרשומות שמקודמות בעמוד הבית הראשי או בעמוד הבית של הבלוגיה לא קיבלו מעולם תווית....

Tali1912

New member
אתם צריכים לעשות שינוי בקטע הזה

בכל זאת זה עדיין בלוג ובכל זאת הוא קיבל מקום באמצע של הדף הראשי. מה זה משנה אם זה "בחירת ה- א<ע>ורך של הבלוגיה" או "בחירת ה- א<ע>ורך של הדף הראשי.

suki da yo

New member
יהיו בולים?

הבנתי שבמערכת החדשה פשוט לא יהיו בולים ודי... רעיון לא מוצלח בעיני, ואני מקווה שאם לא בולים, תהיה מערכת כלשהי שתיידע את הבלוגר במסר או מייל או משהו הפוסט שלו קודם..

Tali1912

New member
למה לא מוצלח

אם הוא ניתן באמת על רשומה מוצלחת? בתקופת האין בולים מי שהגיע למומלץ הדביק בעצמו. דרך אגב איך זה שאני לא נתקלת בשמה של ממציאת הבול הראשון של הבלוגיה, יותר. עלומה

suki da yo

New member
התכוונתי שלא מוצלח בעיני

שלא יהיו יותר בולים בכלל... בתקופה לפני הבולים אני זוכרת שהיו הרבה שטענו שבכלל לא שמו לב שהומלצו,ף והבול היה פתרון באוד נוח לטענה הזו.. אבל כמו שאמרתי, אם תהיה מערכת ששולחת מסר או משהו למי שמומלץ, אז מי שרוצה יוכל להוסיף לעצמו בול. העיקר שכל מי שמומלץ באמת ידע את זה, לדעתי.

Tali1912

New member
לדעתי מי שמומלץ

איכשהו יכול להרגיש שהגרף עולה כלפי מעלה בכניסות לבלוג. אבל זה לא מחייב יכולים לבקר בבלוג גם ממקומות אחרים.

למעלה