נגמרו התירוצים

מעיןבר

New member
נגמרו התירוצים

עליתי אתמול על משקל לראשונה מזה כמה שבועות וחשכו עיני. שוב חציתי את קו ה-70
ולא אשקר שאינני מרגישה את זה באיזור החגורה... הבית כולו נכנס לדיאטה (גם לזיו לא יזיק
) היום אני גם אנסה לברר שוב לגבי העלות של דיאטנית בסטודיו C ולגבי עלות השיעורים. אני זקוקה ל"מסגרת".

אתי אתי

New member
../images/Emo50.gif מקסימה

מזל שאפשר להתחיל כל פעם מחדש...יש כאלה (כמוני) שאוכל בשבילם זה סיפור של חיים, כל הזמן צריך להיות במודעות...האם גם את כזאת?

מעיןבר

New member
היה יום ראשון סביר

השתדלתי לקצץ בפחמימות ולהתרכז בחלבון כדי לא להיות רעבה. החלק הקשה היה בלילה - אחרי ארוחת הערב יש לי תמיד צורך במשהו מתוק - אז לקחתי קצת "כריות", אבל רק קצת כי ממילא הייתי שבעה.

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם זה הצורך, פשוט תכנני ארוחת לילה מתוקה, כחלק מהתוכנית היומית.

מעיןבר

New member
היום אני כרגע קצת יותר רעבה

אבל מתאפקת ושותה הרבה. אני צריכה לצאת לשיעור עוד מעט אז עדיף לי לאכול לפני...

אתי אתי

New member
../images/Emo62.gif טיפים לרעב

לא במקום אוכל, אלא עד שנגיע לארוחה שלנו.... ללעוס מסטיק לשטוט משקה מוגז דיאט סוכריה ללא סוכר פרי...

shlomits

New member
בהצלחה ושתי הערות

1. כל מיש אני מכירה שנעזרה בדיאטנית של סטודיו סי היתה מאד מרוצה וירדה יפה (בלי קשר להריון) 2. מתוק בלילה- בעיה מוכרת. אבל יש מבחר מאד יפה של יוגורטים דיאטטיים שיכול לענות לך על הצורך. אני מתכבדת בסוכרית מותר (יש מלא טעמים מגניבים- הכי טעים לי יוגורט תות) וזה עונה לי על הצורך במתוק.

מעיןבר

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif

הייתי בטיפולן של דיאטניות סטודיו C במשך תקופה ארוכה, ממש בלי קשר להריון. לכן אני רוצה לחזור. בינתיים אני דווקא מתמודדת יפה לבד - אבל זה רק היום השלישי. הגשיה של ארוחת בקר חלבונית בעיקרה היא מאוד טובה לדעתי. אני הרבה פחות מרוכזת ברעב במשך היום ודי שוברת את מעגל האינסולין הבעייתי. אח"כ אני יכולה להוסיף פחמימות במינון סביר ולא להחסיר אותן מהתפריט שלי
לגבי המתוק בערב - ה"כאילו" לא עוזר. בערב אני נכנעת ואוכלת מתוק "אמיתי". משתדלת שזה יהיה פרי או מנה קטנה ומוגבלת של משהו אחר וממהרת לצחצח שיניים

1אורניתה

New member
או כמה מוכר

אם כבר מתוק אמיתי אני באופן אישי ממליצה לקנות תותים מיובשים (יש ב"עדן" אור יהודה-כמה שאני מבינה לא רחוק ממך) לפחות להבדיל משוקולד ופלות וכו.. הוא אמנם מתוק אבל ללא שומן וזה טעים שחבל על הזמן. אפשר לשים ביוגורט עם קצת אגוזים וזה עושה את זה ממש בלי להגזים.

מעיןבר

New member
כל הפירות היבשים זה מצויין

יש גם כאלה שמהווים תוסף מעולה של ויטמינים ומינרלים מסויימים. אני אוהבת את דגני הבקר המסוכרים - ללא שומן ולרוב עם מינון יחסית גבוה של סיבים. לוקחת מנה קטנה ומנשנשת (נותן גם מענה לצורך בנישנוש).

קלריסה

New member
מה זאת אומרת ארוחת בוקר חלבונית?

את מוכנה טיפונת לפרט? אני לא מצליחה להיכנס לשגרת הרזיה

liat ליאת

New member
גם אני בימים האחרונים יצאתי מזה ../images/Emo4.gif

כשעוברים ימים קשים האוכל משום מה מהווה איזושהיא נחמה וזה מתבטא ב... אכילת דברים שבימים רגילים לא הייתי אוכלת. אמנם לא כ"כ הרבה <היום למשל אכלתי בבוקר 3 פרוסות עוגה קטנטנות בגודל 2X4>. מקפידה עדיין לשתות הרבה אבל לא רואה ירידה נוספת. מקווה מהר להתאפס על עצמי ולחזור לדיאטה. הבעיה גם שבכמה ימים האחרונים מאוד קר בערב ואני לא יכולה לצאת עם הקטן מהבית, מה שמוריד לי גם את שעת ההליכה.

lulyK

New member
גם אני החלטתי לצ'פר את עצמי בדיאטה

(זה באמת פינוק, כי זה אורמ שאני משקיעה ומכינה לעצמי אוכל טעים ואני שבעה רוב הזמן - להבדיל מהימים שאני רעבה כל היום ובסוף אוכלת שתי פיתות עם ממרח חרובים). דווקא יש לי תשובות על סטודיו c: שיעורים: 279 ש"ח לחודש, התחייבות לחצי שנה. דיאטנית: 90 ומשהו ש"ח לפגישה, התחייבות ל-10 מפגשים שבועיים.

shlomits

New member
כמה נכון.. בסוף מה ששובר אותי

זה שנמאס לי לבשל ולהשקיע ביומיום...עוד סיבה למה דיאטת הלחם מאד מתאימה לי

liat ליאת

New member
ברוכית הבאית ובהצלחה ../images/Emo140.gif

אני מנסה להזכר מאיפה את מוכרת לי

למעלה