נגמרו לי החיים????

tell me why

New member
נגמרו לי החיים????../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

הלב נשבר. הכאב גדול.....אשוב לחייך?

batgalim

New member
ודאי שתשובי לחייך ../images/Emo99.gif

כשנסגרת דלת, תמיד נפתחת אחרת תחתיה... אנא ספרי לנו מה הבעיה וננסה לעזור...

karen77

New member
מצב מוכר...

זה מה שקרה לי בעצם בכל מערכת יחסים שהייתה לי בחיי. עד כמה שזה כואב (וזה מאד מאד כואב) זה עובר בסוף. זה בטח נשמע לך בנאלי, אבל זה נכון- ככל שהזמן עובר הכאב ירגע, ויעבור, ולאחר מכן את תתאהבי מחדש.

batgalim

New member
היום כבר לא מתים מאהבה...../images/Emo23.gif

כנראה שבועז שרעבי יודע על מה הוא מדבר.. אהבות באות אהבות הולכות... צריך להחזיק מעמד ולהמשיך הלאה, זו הנכונה עבורך תגיע בסוף על בטוח! והרי בלי אהבה אי אפשר... קומי, שטפי פנים, שימי מוסיקה שמחה, וחישבי חיובי, את לא יודעת מהיכן יופיע פתאום האביר החדש.. אולי הוא מעבר לדלת ממש...? נער המטות אותו פתחת קודם מדבר גם על יציאה לדרך חדשה - צבעונית ויפה, מלאה באופטימיות והסתכלות שונה על דברים שנראו אחרת לפני כן - אפורים ודהויים, וכעת צפויים לעליית מדרגה בשונות שבהם, בהפתעה שהם טומנים בחובם, בלימוד נושאים חדשים ומרתקים, הרפתקאות ואולי אף נסיעה לחו"ל... מאחלת לך יום טוב בלב

blackcat2

New member
הי ../images/Emo9.gif

האם באופן רשמי הבחור אמר שהוא מנתק את הקשר?

ומה תחושת הבטן שלך אומרת על הקשר

הזה בכלל ? לעתים אנו חווים שיעורים קשים מאוד ולאחר מכן - בדיעבד - אנו למדים כי השיעורים הללו רק חיזקו אותנו ועשו לנו טוב יותר. שנאמר מעז יצא מתוק. מה הבטן שלך חושבת על כך ?

blackcat2

New member
ואת ניסית ליצור קשר?../images/Emo140.gif

לעיתים לא כדאי להמתין לבחור שיתקשר. מאד יכול להיות שגם הבחור מרגיש בדיוק כמוך והוא אומר לעצמו שאת בטוח לא מעוניינת בו אחרת היית מתקשרת מזמן. (וזה בזמן שאת מתייסרת עכשיו בגלל אותו ענין בדיוק). קודם תדעי בוודאות שהקשר נגמר לפני הכרזת שלב היסורים. ועוד אומר כי הקשר הזה כמו שראיתי בפריסה עשוי להוריד הילוך ולתפוס תאוצה בשלב מאוחר יותר. בכל מקרה לא מומלץ לאבד את הראש. בי יקירה

עצה ידידותית ממני../images/Emo13.gif

תתחזקי ותעלמי לו,תני לו לחפש אותך.תתעודדי וצאי לקניות ,זה מה שאני עושה שאני בשיברון לב.אף אחד לא שווה את הכאב הזה,אני מאחלת לך המון חיוכים החג הזה ושיהיה לך הרבה כוח

צ ל י ל 8

New member
חס ושלום ../images/Emo57.gif

תמיד תהיי שמחה ותחשבי מחשבות חיוביות ולעולם אל תשאלי שאלה שכזו. אהבה זה לא סוף העולם, ואיך בתגלים גנבה לי את השיר "היום כבר לא מתים מאהבה...". אז קחי את עצמך בידיים, פנקי את עצמך, התייפי וצפי להרפתקה חדשה בחייך.

עכשו את מבינה צליל../images/Emo25.gif

למה אני מרגישה מחוברת אלייך.הזמן עושה את שלו,זו הנוסחה הכי טובה שאני מכירה,הלוואי ותצא מזה מהר,אני מיחלת לה ,היא נגעה לליבי

tell me why

New member
תודה לכולכן

הראש יודע שאתן צודקות. הלב לא יכול להפסיק לבכות ולדמם. כואב כל כך

מחר ערב חג../images/Emo140.gif

תתעודדי ותתעוררי ליום חדש,ואל תדאגי אם הוא אוהב הוא יחזור ואם הוא לא יחזור אז הוא לא אוהב אותך מספיק.תתחילי להעריך את עצמך,יש בך קסם מיוחד,אני מאחלת לך שרק תצליחי

גב

New member
גם כאב הוא חלק מהלמידה../images/Emo141.gif

בחיים... תדממי ותבכי ותרגישי מסכנה...תמצי את הרגשות האלה ותקפצי קפיצה ענקית קדימה..האביב יעזור לך יש בו כוחות עצומים

tell me why

New member
אתם מקסימים - ותודה

כרגע אני כואבת בצורה שלא דמיינתי שאפשרי. עדיין מבולבלת ולא רואה את האור בקצה המנהרה....הכאב הקורע מסתיר... שיהיה לכם חג שמח - אנשים יקרים....

למעלה