נגמררררר תנ"ךךךךךךךךך

חןשסק

New member
נגמררררר תנ"ךךךךךךךךך ../images/Emo70.gif

לכל מי שעשה היום את הבגרות- איך היההההה?

Darkkk

New member
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אין יותר תנ"ך בחייםםםםםםם אני כל כך שמחה אבל האמת שלא היה לי ממש קל בדר"כ הולך לי קל הגישו על 95 (אין לי מושג איך
) ולא היה לי כ"כ קל הפעם... חירבשתי מלא וגם היו דברים שלא למדנו איך היה לך?

חןשסק

New member
המממ לא היה קל, אבל גם לא קשה.

האנסין היה לי קצת קשה... אותי הגישו על 88....

רע ../images/Emo4.gif

אוף הייתי לחוצה בטירוף!!!! וזה הרס לי לגמרי. והתבלבלתי עם השאלות ובלעעעעעע הגישו אותי על 80... אני מתפללת לקבל מעל 80, אבל לא נראה לי שזה יהיה. והיה לנו שומר אחד כוסון!! בעצם לא יודעת אם כוסון, אבל איזה עיניים!!

Girlie

New member
רבע שעה לסיום...

ונשאר לי כל הפרק הרביעי! מה זה נכנסתי ללחץ, התחלתי לענות ממש מהר....4 שאלות תוך רבע שעה. ואז בא הבוחן ואומר שמגיע לנו עוד כמה דקות (כי התחלנו באיחור) אחח אבל היה בסדר...:)

היה טוב

הוא לא היה קשהההה המגנים של הביצפר שלנו היו הרבה יותר קשים והאנסין היה קל... למי שקרא את הספר של מיקוד 2004 בתנ"כ היה שם את כל התשובות לשאלות! אין יותר תנ"ככככככככ איזה כיףףף :)

המשגיחים שלי היו מפחידים

איך שנכנסתי לכיתה ישר הם עולים עלי זקן וזקנה : שם, שם משפחה, תעודת זהות. אני עוד בהלם של הבגרות צועק לו "כן המפקד אתה רוצה גם שם משתמש וסיסמא" ואחרי זה הם עוד בדקו לי (שניהם!!) את הספר תנ"כ אבל מזל לא מצאו כלום :)

enbalush

New member
אז זה הוא שבילבל אותך :)

אני בטוחה שקיבלת ציון טוב. חוץ מזה תנ"כ זה ממש לא חשוב העיקר לעבור (; מי הרג את הבל?

SupeRonit

New member
הרגו את אבל ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo7.gif

למה אף אחד לא סיפר לי
חשבתי שהוא מאושפז במצב קשה "בבית חולים השרון"

חחח... באמת!!!

וכשיצאתי מהכיתה הוא חחיך ואמר לי ביי
למרות שיש מצב שהוא אמר את זה לכולם...
ישבתי בצד השני של הכיתה אז אנ'לא יודעת!

למעלה