נגמר החופש
קשה... קשה...

חןשסק

New member
נגמר החופש ../images/Emo7.gif קשה... קשה...

לחזור ללימודים, לבגרויות, לכיסאות המתפרקים, לקום בשעות לא אנושיות בבוקר (7 בבוקר!
).... לכבוד סיום החופש, תספרו איך ביליתם בו שנוכל להתגעגע

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif קריאת מצוקה לכל הי"בניקים

מישהו פה חוזר מחר לספסל הלימודים
כל החברים (מחוץ ובתוך הכיתה) אומרים לי:"רונית אין לך למה לבוא".. ואני כן אבוא.אני לא יודעת מה לעשות
לא מסוגלת לא לבוא-וברור לי שאני אהיה היחידה HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

The Flash

New member
אמממ תכלס...

אני יכול לעשות לעצמי גשר כי יום שישי יש לי מגן ספרות אז חמישי יש חופש אבל מנראה לי אני אבוא....התגעגעתי קצת(לא ללימודים חס וחלילה! לחברים שלא יצא להפגש איתם או משהו...ולהפסקות...)

Hii BiTcH

New member
גמנייי....

לא יוצא להיפגש עם מלא חברות מהבצפר,גרות רחוק ולמי יש כוח לאוטובוסים ושיט?:| ונמאס כבר לא לעשות כלום... רק השעות האלה של הבצפר!! גאד איך אני אקום?! בקושי ב3 בצהריים אני מצליחה לקום בשקט.. אבל טוב שנגמר החג הזה (באמת נמאס)

cobainos

New member
חחח אני חייב לבוא

כי המורה מלמדת כמה דברים בביולוגיה ואוטוטו המגן חוץ מזה,באמת הולכים רק בשביל לראות את החבר'ה שלא ראינו הרבה זמן ובשביל ההפסקות

Ignition

New member
הולכים .. אין ברירה .. ../images/Emo5.gif

בכל מקרה ה27 ל4 זה היום ה"אחרון"

dilan angel

New member
כיף לכם יודבנקים../images/Emo10.gif

אני רק בט'! יש לי ללמוד עד 20 ביוני
אוף
לא רוצה
אין לי כוח
יהי זכרו ברוך

cobainos

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gifגברת ברק הצעירה

מצטער,שכחתי תשם שלך...
ודילן אנג'ל. אל תבכוו אני מתת לעוד שנה בביצפר(ולא בדרך של להשאר כתה,מה שלא עומד לקרות) אחרי זה קצת חופש ואז צבא שזאת מסגרת אכזרית וקשה שהורסת את כל חלקת הנעורים והילדות שבבן אדם,זה לא טבעי שזה יגמר בגיל 18...רק בישראל... תהנו כל עוד אתן יכולות,ובטח שבגמנסיה,אתן תעשו חיים!אני מקנא

NoWords

New member
קצת מוזר

שאתה דווקא זוכר את שם המשפחה שלי... קוראים לי נעמה.
ודילן אנג'ל זו שיר. אה, ואתה לא הראשון (בטח גם לא האחרון) שמספר לי שהוא נהנה בגימנסיה, נו טוב, נחיה ונראה.

cobainos

New member
לא כזה מוזר

את פשוט אמרת שאת הבת של שפי ברק וזה שם שרץ הרבה בכל המידעונים האלה של הביצפר וגם יש לה משרד בבניין היב'(למרות שאני לא לומד שם כי דחקו אותנו ליודניקים)

NoWords

New member
חח כן

יש לה חדר שכולם עוברים לידו (טוב, מי שנכנס לבניין)
ולמה דחקו אתכם ליודניקים?

cobainos

New member
כי בבניין היב' לא היה מקום

ושנה שעברה היינו כל השנה בבניין של יא' ולא היינו ליד הקפיטריה,וגם כי המחנכת שלנו היא חננה בלי מילה ואף אחד לא שם עליה אז היא לא נלחמת. כי הכתה של אלוני השמן היו כמונו שנה שעברה ולא נדפקו.

dilan angel

New member
אני מקווה שבגימנסיה נעשה חיים../images/Emo13.gif

אמרו לי שזה ה-תיכון

SupeRonit

New member
קיבלתי שני מבחנים חזרה-ציונים ../images/Emo41.gif

ברור,לא
(אחרת לא הייתי משתפת) מגן בהבעה/חיבור-90 משווה בהיסטוריה-80

למעלה