נגמר הכוח הדמעות זולגות הנשמה עייפה...

• פותח הנושא joro
  • פורסם בתאריך

joro

New member
נגמר הכוח הדמעות זולגות הנשמה עייפה...

הלב יפסיק לפעום בקרוב... אין מי שינחם אותו... אין מי שידאג לו...כולם בגדו בו אפילו האנשים הכי קרובים דקרו אותו דקירות רצח... מה משמעותם של החיים אם אין חשק לחיים... לא עדיף לנוח בשלום ולעבור ישר לסוף בלי לעבור את כל מסכת הייסורים הזו... איזה כיף זה לישון את השינה העמוקה בלי לחשוב מה יהיה מחר כי מחר אמשיך לישון ולא אקום ואנוח בשלום על משכבי ולא יעירו אותי יותר וליבי יחדל לכאוב לי... יש דרך להמשיך את החיים בלי כאב? אם כן מהי? אם לא האם יש דרך להתאבד בלי כאב? אם כן מהי?

THE WIZARD 55

New member
אעע?

מה קורה? מה קרה? מה הפסימיות הזאת לעזאזל? בטח שיש דרך, להמשיך לחיות, להלחם ולהאבק לא מקבלת את כניעה, אף פעם! מה זה הדבר הזה להרים ידיים? להתאבד? אלוהים ישמור. דבר איתי , מה עובר עליך?

THE WIZARD 55

New member
ואגב מה השטויות האלה שכולם בגדו

בו, בשביל זה צריך למות? עוד יבגדו המון, צריך לדעת אל מי להתקרב בחיים וממי להתרחק, ואם צריך עדיף להתבודד, או חבר אחד או 2 ולא אלף צבועים. טוב דבר איתי.. עכשיו אני דואגת גם לך, לא מספיר גבר, אסדה אקרא עכשיו גם אתה:)

joro

New member
זה כואב כי זה בא ממישהו קרוב

וזה לא בגלל בחורה או מישהי זהו אני על סף קריסה לא יכול לסבול יותר את הכאב של הכל... זה משהו ועוד משהו ועוד משהו שמכביד כל כך עד שהנשמה אומרת די יותר מזה אני לא יכולה.... למה זה כך ?

THE WIZARD 55

New member
מבינה אותך נשמה

לפעמים הכל נראה שחור, והכל נופל בבת אחת. לוקחים הפוגה מהכל, נחים, חושבים, אוגרים כוחות, וממשיכים. לא נותנים לעצמינו ליפול ליאוש, ולחשוב מחשבות אובדניות. לכל אחד יש ימים אפורים, אבל מבטיחה לך שמחר שוב תזרח השמש. ופגיעה ממישהו קרוב זאת הפגיעה הכי קשה אבל מתגברים ולומדים לקחים. עדיף להיות לבד.

למעלה