נגמר הסמסטר
ומתחילים המבחנים

נגמר הסמסטר../images/Emo70.gif ומתחילים המבחנים../images/Emo10.gif

כן, אני יודעת שאצל חלק מהאוניברסיטאות הוא נגמר רק עוד שבועיים (מי אמר ירושלים?), אבל בכל זאת, ננצל את ההזדמנות הזאת לאחל לכולם: תקופת מבחנים קלה ונטולת עצבים ככל האפשר. קחו הכל בקלות, אלה רק מבחנים והם לא שווים שתאבדו את השפיות שלכם בגללם (תראו מי שמדברת
). שיהיה בהצלחה לכוווולם
אושרית.

בהצלחה,

אלוהים, אני ממש לא בחומר בסמסטר הזה, איך אני אעבור את הסיוט הזה, אהההההה...

dimiorr

New member
המרתון מתחיל

כמה טוב שאחרי מו"ר כל המבחנים האלה שאפשר ללמוד אליהם פשוט לא נראים כל כך קשים...אפילו ביולוגיה של התא!

kontsy

New member
אם כבר ליזוזומים...

באדיבות האתר ציטוט: http://www.tzitut.com/Uni/?latest שיעור ביולוגיה של התא סטודנט: "הליזוזום זה התא?" המרצה (שהבין את המשפט קצת אחרת...): "אני נראה לך כמו ליזוזום?" פקולטה לרפואה שנה א', העברית 2005

kontsy

New member
בהצלחה לכולם!

שלא תזדקקו לא למועדי ב' ולא למועדי ג', שתוכלו הרבה וופלים כי אין זמן לבשל ושהכל בסוף יעבור בשלום

בהצלחה

אצלינו ואצל הבאר שבעים זה עוד בכלל רחוק... הבמחנים מתחילים רק בתחילת יולי, ומסתיימים אי שם ב-6 לאוגוסט מי אמר חופש גדול ולא קיבל?

maya 72

New member
פסיכיאטרים באונ בן גוריון

שלום האם את יכולה להציג את שמותיהם של פסיכיאטרים אשר עובדים או מראיינים באונ בן גוריון חוץ מפרופ שרייבר? תודה לך

שלום גם לך ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה לפורום
נראה שאת קצת (הרבה?) בלחץ בגלל הראיון שלך באב"ג. בדקות האחרונות פתחת לא מעט הודעות באותו נושא ועם אותן בקשות. הודעה אחת עם הבקשות הייתה מספיקה, וכמו שאת רואה, אנשים התחילו לענות לך על חלק מהשאלות. קצת קשה לענות לך באופן מסודר כאשר את מפזרת את השאלות שלך בכמה שרשורים שונים. אני אישית לא מכירה פסיכיאטרים שעובדים באוניברסיטת בו גוריון, אבל אני בטוחה שאם יש כאן אנשים שמכירים, הם יענו לך בשמחה, רק התאזרי במעט סבלנות. בכל מקרה, קחי נשימה עמוקה, עצמי עיניים ונקי את הראש שלך מכל מה שקשור לראיונות וקבלה לרפואה. חבל להלחיץ את עצמך ככה, כשעכשיו בכל מקרה, אין ביכולתך לעשות דבר לגבי הראיון שהיה לך.

למעלה