נגמר הקרנבל

StaffordshirE

New member
נגמר הקרנבל

השבוע התחלנו את החלק הקשה של הטירונות, עברנו לבסיס חדש ששם זה אימונים נטו, התחלנו מטווחים, אני ועוד 2 חבר'ה מובילים מכל הגדוד שזה איזה 100 ומשהו אנשים
! לצערי הפסקנו את המטווחים ביומיים האחרונים כי הגשם התחיל ורוחות חזקות אז זה בלתי אפשרי לקיים אימונים כאלה במזג אוויר שכזה. שבוע הבא אני סוגר שבת, ז'תומרת אני לא אכתוב פה שבועיים החל ממוצ"ש
אבל הגיע הזמן האמת.. חודש בטירונות ופעם ראשונה שאני אסגור.. בקיצור, שיעבור מהר בעזרת השם ושאני לא אצטרך לרדת לשכיבות שמיכה עם הנשק בתוך שלולית שוב

M e n s R e a

New member
חחחח, די, די ../images/Emo13.gif

בשבוע הבא, באותה שעה, אתה תכתוב פה איך שוב לא סגרת. ובנימה קצת פסיכית-איזה כיף זה הריח של האבק שריפה, אה?

KsE

New member
הקטע היחיד שאהבתי בטירונות

זה המטווחים. פשוט כיף חיים.

מטווחים זה שואה

בייחוד שאתה יורה יותר מ2000 כדורים נמאס לך לרדת ל"רד חפה" ונמאס לך מהירי אחרי מאמץ ונמאס לך מהנשק! ירי עם טנקים זה כיף!

חחחח

אנחנו עושים מטווח תותחים עם הטנקים בשלג בהר חריף חחחח צא לקורס קלעים

StaffordshirE

New member
האמת חשבתי על זה..

אבל כשהייתה לנו שיחה עם המפכ"צ שלנו שאלתי אותו למה כשמדברים על קורסים במג"ב מדברים רק על ימ"ס, ימ"מ, יסמ"ג, מ"כים ודווקא על קורס צלפים/קלעים לא? אז הוא אמר לי שזה בגלל שהקורס צלפים במג"ב לא שווה, יכירו בך כצלף אבל חוץ מזה לא תעשה שום דבר שקשור לצלפים. אין להם עבודה במג"ב, הם כמו סדיר רגיל.. זה לא כמו צה"ל ששם הם באמת פועלים או בכחולה ששם הצלפים מסדרים לעצמם את העתיד, במג"ב זה בזבוז זמן.

Octavarium

New member
אתה שומע רגע, כפיר?

אם נגיד למפגש הבא תביא לי ת'כל"ג שהוצאת מהכ"ב זה יהיה בסדר? למה הכעא"כ שלי אמר לי שהוא צריך את זה דחוף כדי להשלים את הפ"ט שלו כדי שזה יהיה מוכן לפני שהר"ק יצא לדרך...

genz

New member
כ"כ הרבה ראשי תבות לא ראיתי

מאז שהגמר"ש שלי העביד אותי יום שלם בע"ת, וגרם לי לעשות כל מיני עבודות מזל"חיות, משהו חלע"ה! כמה ש"שים השלמתי אח"כ...

genz

New member
י"י, מה אתה ת"ת עליי, יא מק"ל גול"פ

שלמ"ל וגלא"ג, יא ד"צ ודצ"ה! חחחח"ח סתם.

נשמע כאילו אתה נהנה משהו../images/Emo9.gif

אז שמגמת ההנאה תמשך ושלא לעשה שכיבות שמיכה בשלולית עם הנשק 0_O
לא שיותר קל לעשות שכיבות שמיכה בשלולית עם הנשק הרגיל שליווה אותך כל החיים

למעלה