נגמר לה החשק המיני

qmikel

New member
נגמר לה החשק המיני../images/Emo7.gif

היא טוענת שהיא אוהבת אותי , והיא מראה את זה כל בכל מיני צורות . אבל היא כבר לא רוצה להזדיין כמו פעם . האם נראה לכם שסתם ככה , לאחר 25 שנה היא פשוט איבדה את החשק המיני ?

אורזמן

New member
אוהבת לא אוהבת

25 שנה לאכול את אותו הדבר זה קצת משעמם וצריך לגוון. הדרך הפשוטה ביותר היא לשאול אותה מה היא מעדיפה, שהכי עושה לה טוב. אולי התקופה הזאת לא בא לה על יחסי מין וצריך לכבד את הרצון שלה. היא עדיין אוהבת אותך ומראה זאת, תעזור לה לבנות את האהבה שלכם ולחזק אותה, במקום לחשוב מהראש השני.

לפי הכרטיס שלך.....

הצחלתם להז.... בגיל 4, אולי באמת כלו כל הקיצים. ועכשיו ברצינות....... יש גיל מסויים אצל נשים, קצת לפני גיל הבלות שאובד החשק המיני. וחוץ מזה 25 שנה אותו זין נמאס.

אני לא יודעת איך זה

אחרי 25 שנה ביחד... אבל בתור אשה דבר אחד אני יודעת - אישה חייבת גירוי כדי לרצות סקס, והכוונה לא רק לגירוי פיזי אלא גם לרגשי. אמרת שהיא אוהבת אותך ומראה לך את זה בכל דרך אפשרית (פרט לסקס). יכול להיות שאתה הוא זה שלא מראה מספיק...? אולי לא מספק את הצרכים (הרגשיים) שלה....? אולי האי זקוקה לחלוקת נטל כלשהו בינה לבינך, שיקל מעט מהלחץ היומיומי ויאפשר התעסקות גם בסקס..? כמו שאמרתי - אין לי מושג מה קורה אחרי 25 שנה, אבל הייתי מהמרת על בדיקת הנ"ל...

magenta73

New member
הגיוני...

מאוד... זה הזמן לדבר, לספר על פנטזיות, להגשים אותן, לא לפחד לגוון... להכניס קצת חדשנות ועיניין למצב כה רגיל ושיגרתי... אין מה לעשות... אנחנו מתרגלים להכל... אם זה טוב ואם זה רע. לפעמים, כל מה שצריך, זו תעוזה...

למעלה