נגמר לו מהציצי...

נגמר לו מהציצי...../images/Emo10.gif

...לאחר כמעט אחד עשר חודשים של הנקה של השניים... בתהליך שארך לערך שבועיים... עיליי הכריז שביתה על הציצי...פשוט לא רוצה יותר! ואני עצובה ונעלבה... איך זה קרה? האמת היא, שלאט ובהדרגה הוא ירד להנקה של לילה ובוקר בלבד (כשהוא עוד מטושטש מן השינה ולא ממש מודע למה שקורה) ועכשיו גם את זה כמעט ולא. רועי לעומתו יונק המון ומשתמש בבקבוק רק לצורכי השחזה של השיניים... הוא נגעל מהמגע של פטמת הבקבוק המלאכותית ומהשנייה שאני בבית אחרי העבודה הוא צמוד לי לאינדקס (ששופע בשבועיים האחרונים באופן שגורם לו ממש לשיכרון) הציצי שרגיל היה לספק חלב בכמויות גדוש ומלא וכדי להקל על עצמי אני נותנת לו בכל הנקה לינוק משני הצדדים (דבר שזכור לי כדבר שאינו מומלץ מכיון שקשה בדרך זו להגיע לחלב האחורי) השאלות שלי איך פתאום הופכים מסטטוס של מניקת תאומים למניקת יחיד? איך טכנית להתנהל עם הציצי? האם בכל פעם לתת לרועי צד אחר? האם להמשיך והלתעקש עם עיליי ? מה בכלל גרם לו להפסיק בעוד אצל רועי שקיבל הזנה זהה עד כה ההנקה שרירה וקיימת?... ... לאחר אחד עשר חודשים...יש לי לראשונה משבר הנקה!!! (אצלי תמיד הכל בא בדיליי...) איך יוצאים מזה?

דבורה1

New member
ציצי שמיצי- העיקר שהוא אוהב את אמא

ברכה הבאה בצל קורתנו
מכיוון שאני מכירה את הנפשות המדוברות אני יכולה להבין למה הציצי כ"כ שופע. ככה זה כשיש שמרים במקום חלב... סביב גיל שנה יש לא מעט ילדים שגומלים את עצמם מהנקה (האם הוא מקבל תמ"ל במקום?) לא להעלב חמודה, להיות גאה שהנקת אותו 11 חודשים. מה יהיה עוד 17 שנה תעלבי גם מהחברה שלו? (וברור שיהיו לה ציצים יותר יפים.המכוערת
)לדעתי, אל תלחמי בו יותר. לא רוצה- לא צריך. היה שלום ותודה על הדגים. לא יודעת אם יש הסבר למה זה קורה. אולי פשוט העולם נהיה מעניין מדי בשבילו בשביל להפסיד כל מיני דברים כשהוא יונק. אולי עכשיו כשהוא טעם כבר מוצקים ויש לו העדפות לטעמים, החלב פחות מעניין אותו . תאמת? לא מבינה איך הם יונקים את הפיכסה הזה (שלום, קוראים לי דבורה- ואני שונאת חלב!) לגבי ההנקה של רועי הנקת יחיד כמו כל הנקת יחיד. הנקה מצד אחד ואם ירצה עוד מצד שני. ככה אני מניקה בימים כשיש לי רק מתלהב אחד מהסחורה. ומה פתאום לא מומלץ להניק משני הצדדים? את מתכוונת שאת עושה הפסקה יזומה ולא מחכה שהוא ינתק? אם כן אז את מכניסה את עצמך ללופ- את משדרת לגוף לייצר עוד חלב. במקום זה תנסי להניק וואחר כך לסחוט מעט אם הצד השני כואב. אם לא, תעזבי אותו בשקט(יש לך בעיה עם לעזוב בשקט, נכון?) ועל פניו לא נשמע לי בעייתי. הבעיה עם זה שתינוק לא מגיע לחלב האחרוי צתייחסת ליונק צעיר מאוד. לא מאמינה שמדובר על ילד גדול שרוב ההזנה שלו היא ממוצקים בשלב זה. כמה ארוחות מוצקים יש לו ביום? ולמה אחד ככה ואחד ככה? כי הם שני בני אדם שונים. וכמו כל שני בני אדם יש להם רצונות שונים ודעה פילוסופית שונה על החיים ונקודת מבט. בעוד שעילי רואה את החיים במאוזן , רועי מעדיף את נקודת המבט האנכית. מעניין מה פרויד היה אומר על זה. ממש מקווה לראות אותך פה יותר. יש לך לא מעט מה לתרום.

היית חייבת להזכיר את הקלפטע'ס?...

...שלוש כאלה תהיינה לי...את קולטת?...(אני עובדת על תהליך הדחקה ואת מטיחה בי את העובדות בלי לרחם...ועוד לא חוסכת בתאורים פלסטיים
) ... בכל מקרה,לענייננו, אין ספק שצריך לראות את הצד החיובי שבעניין...עיליי מתחיל לגלות העדפות ועצמאות... רק עכשיו אני מתחילה להבין את נושא הגמילה של האם מהנקה (שתמיד הייתי קוראת עליה ולא מבינה את פשרה)... התזונה שלו כרגע היא: בוקר: סימילאק (עד עכשיו היה ציצי) עשר: בננה+תפוח צהריים: סימילאק או חלב שאוב (עם המטפלת) אחה"צ: מרק טחון ערב: גבינה עם חלמון ביצה (או יוגורט עם בננה) לילה: סימילאק (עד עכשיו היה ציצי) גם רועי מקבל את כל הנ"ל (בכמויות קטנות יותר מעיליי), אלא שהוא במקום הסימילאק מקבל ציצי וחוץ מזה, בסיום הארוחות הוא מקנח בציצי (שלי כמובן, כשאני בבית) בלילות רבים,הוא פשוט מתחבר אליי כמו לאינפוזיה ויונק חלק גדול מהלילה. נ.ב. גם אני אשמח להיות פה...להיתרם ולתרום... יופי של פורום בניתן לכן פה...ישר כוח!

הי יקירתי../images/Emo24.gif

כמה טוב שבאת. 'תגעגעתי אלייך. מזכירה לך שיחה שלנו בבית קפה כששתינו כמו שני ג'מוסים בסוף שמיני (ששששששששש שלא ישמעו כל השומרות איך התהוללנו עד הרגע האחרון..). אני דיברתי אז בהתלהבות על הנקה זוגית ואת אמרת לי שאת לא חושבת שתניקי. תחשבי אם הייתי אומרת לך אז שאחד הילדים שלך ינק עד גיל 11 חודש... היית תולה אותי על העץ הכי גבוה או מתה בעצמך מצחוק... ותראי איפה את היום. אמא לשני מקסימים (את חושבת שמותר לך להכנס לפורום בלי תמונות
תתביישי לך
) מניקה למרחקים ארוכים ועצובה כשבריון קשקשים שהגיע כמעט לגיל שנה (עוד חודש - אני לא מאמינה) אומר לאמא שנמאס לו... אני לא בעד להתעקש עם ילד, מה גם שאי אפשר לדחוף ציצי. מצד שני (כמעט כתבתי מדד שני...), אפשר להמשיך להציע לו ואולי הוא יתרצה. בינתיים רועי שומר על התפוקה... לתת לרועי לפי דרישה ולא נורא אם הוא יקבל קצת פחות שומן בשלב זה. היניקה בגיל הזה היא הרבה יותר יעילה ויכול להיות שהיונק המצטיין שלך מצליח להגיע לשומן יותר מהר ממה שאת חושבת. מה גרם לו להפסיק? הם אנשים שונים לגמרי וההחלטות שלהם לא קשורות זו בזו. יכול להיות שזה גם זמני. מקווה שלא נשאר לך גרגיר אבק על הכתפיים מרוב טפיחות עצמיות על השכם...

זוכרת...בטח זוכרת!

תארי לך שלא היינו נפגשות בותו בוקר?... ... אני חושבת שלעולם לא הייתי זוכה לחוות את החוויה השמיימית הזו של ההנקה...שלא לדבר על הרווח הנקי של שני הבריונים המדהימים שלי (
) ...תודה על החיזוקים שלכן שתיכן ועל ההסברים המלומדים...מהרגשת כישלון צורבת עברתי לתחושת גאווה וסיפוק! (...לא ייאמן הפרפקציוניזם הזה שלי ...לקח לי בערך שבוע לכתוב את ההודעה ולקלוט שהברנש אכן גמל את עצמו מהנקה!...) לגבי תמונות... אין לי מושג איך לכווץ אותן כדי לשלוח...

אז אולי נעשה פגישת מחזור../images/Emo35.gif

כבר עברה שנה מהפגישה הזו. הגיע הזמן להפגש ולשחזר... שמחה כל כך על אותה פגישה. כל כך שמחתי לשמוע שאת מניקה. 11 חודשים, איך הזמן רץ. מה רץ? עף, טס ונעלם לו...

ולגבי כיווץ תמונות

הדרך הכי קלה לכווץ תמונות: עמדי על התמונה ולחצי עכבר ימני. בחרי "שלח אל" ואז "נמען דואר". האאוטלוק פותח באפן אוטומטי חלון שמציע לכווץ את התמונה וכל מה שנותר הוא להגיד OK. עכשיו נפתח חלון של מייל עם תמונה בתוכו. עמדי עליה, לחצי לחצן ימני ובחרי ב "שמור כ". שמרי את התמונה איפה שנוח לך. העלי אותה לפורום או לגלריות בהקדם האפשרי. דרך נוספת - שלחי לי את התמונה....

דבורה1

New member
אה אה אההההה

נשמתי נעתקה! הם כ"כ גדלו (לא שהיו כ"כ צפלונים כשנפגשנו). ליצנים מקסימים שאין מילים. היית מאמינה? לי! אין מילים!!!

למעלה