נגמר לי החלב??

rozik

New member
נגמר לי החלב??

שלום, עינבי בת 4 חודשים יונקת פרט לפעמיים מטרנה במשפחתון. בשעות הערב (17:00, 18:00, 19:00), עד השינה היא יונקת כל הזמן, עושה הפסקות קצרות (חצי שעה) ושוב ידיים בפה, מעט לא רגועה וחוזר חלילה. עינבי בגיל חודשיים ישנה לילה שלם וכעת לאחר 3 לילות ללא שינה עקב צינון היא מתעוררת פתאום פעמיים בלילה לאכול (24:00 ו 04:00). האם נגמר לי החלב והיא לא מקבלת מספיק לכן רוצה עוד ועוד? מאחר וכל אחה"צ/ערב באותן שעות עינב יונקת, האם הגוף לא אמור לייצר כמות מספקת של חלב? תודה

יניקה תכופה אחרי הצוהריים

שלום, הרבה פעמים תינוקות אשר נמצאים במשך היום רחוק מאמא שלהם מנסים ל"השלים את המחסור" על ידי הנקה כאשר האם נמצאת לידם. וכך תינוקות אשר ישנו לילה שלם פתאום מתעוררים לינוק או ודורשים הרבה הנקות אחרי הצוהריים. לרוב לאחר כמה שבועות של מסגרת התינוק מתרגל וחוזר חזרה לדפוס הקודם. לעיתים, מסגרת אשר קרובה כמה שיותר לטיפול אמהי (קרוב ככל האפשר לאחד על אחד והרבה הרבה חום ואהבה) מקילה על התינוק את ההתנתנקות מאמא ומספק לו דמות "מובילה" אחרת. קשה לי להשיב אם יש לך מספיק חלב מהנתנונים ששלחת, אבל אם עד גיל 3 חודשים הנקת לפי דרישה (לרוב זה יוצא 8-12 פעמים ביממה) גם בלילה ולא נתת תוספות ומובן העליה במשקל היתה תקינה, סביר כי אין סיבה לדאגה בתחום. בהצלחה, -- שרון

אצלי היה מקרה דומה

עקב חזרה לעבודה, בשעות הערב הבת שלי נהייתה יותר תשומי שזה מדהים בד"כ היא הייתה אוכלת בשמונה בערב והולכת לישון גג בתשע היום היא לא רוצה לישון, כלומר היא מתה מעייפות אבל היא בכוח משאירה את עצמה ערה, ורק רוצה שנהיה לידה (היא בת 5 חודשים מחר) וזה התחיל לפני שבועיים. אני מקשרת את זה לחזרה שלי לעבודה בדיוק לפני שבועיים שאז התחילו לה הבעיות בשינה אני אבל לא נותנת לה לינוק אחרי ההאכלה האחרונה שלה בשמונה וזה מספיק לה עד 6 בבוקר. במשך היום היא התחילה לאכול פתאום כל שעתיים ולפי דעתי זו הייתה קפיצת גדילה

נוריתג

New member
לא נותנת לה לינוק אחרי 8 בערב

כלומר האם היא מבקשת לינוק ואת מסרבת או שפשוט היא לא מבקשת??

rabid5

New member
הנקה מלאה

ביתי בת שנה וחודשים ואני מניקה אותה עדיין. אני רוצה לגמול אותה וקשה מאוד .ביתי משתלטת ומרימה לי את החולצה ובוכה בצרחות ואני נכנעת אני מניקה אותה ביום ובלילה היא ישנה איתי במיטה ודורשת שאני יניק אותה אם לא היא צורחת מה עושים?

למעלה