נגמר לי הסוס..

bearik

New member
נגמר לי הסוס..

לצערי הגעתי אולי לשפל הגדול ביותר עד היום. כלום לא הולך,ההרגשה שהכול מסביב נגדי ואין יותר מה לעשות, אני פשוט מרים ידיים,אין לי כבר כח להתמודד.בעבודה הודעתי שאני חולה.. להרוג את עצמי אין לי אומץ, אבל לפעמים ממש לא הייתי מתנגד למות בתאונת דרכים.. עד לפניי שנה הייתי האפטימיסט הכי גדול שאנשים היו שואבים ממני כח, והיום.....אני לא מאמין על עצמי. אומרים שביין כול החרא יש גם דברים טובים...אז איפה הם קיבינימט? אני ממש שונא את כולם עכשיו, חוץ מהחברים כמובן,והרשימה היא: את המדינה המסריחה, שמסריחה מהראש.אפילו שבשנות חייה הקצרות השיגה לא מעט,אבל את מי זה מעניין היא עדיין מסריחה! מדינה מתקדמת? יחסית למדינות עולם שלישי כן, אבל זאת לא חוכמה על חלשים.למה לעזאזל יש את השקל? אם את הכול אנחנו משלמים בדולרים ולפעמים גם הרבה יותר! את התחרות המתסכלת בכול תחום שהוא,אני לא מייקל שומכר ולא אוהב להתחרות! ואם אתה לא מתחרה אז תשאר בסוף??!! זה משגע אותי.רוצה לעבוד בכיף ולחיות חיים טובים. את הצבא, שהתלבש לי על התחת ולא שוכח אותי לרגע, וכל שניה קורא לי להתייצב למילואים.ואני מגיע, כי אם לא אני אז מי?! את ההורים שלי, שלא עוזרים לעצמם,אז למה שיעזרו לי? את הבחורות בארץ, שכולן מתות שיהיה להן חבר, אבל משחקות אותה קשות להשגה גם כשמתחילים איתן בצורה הכי גנטלמניט שיש, ולא מזיזות את התחת שלהן כדי להשיג אותנו, ומחכות שרק אנחנו נעשה. ותסלחו לי אתן שלא חושבות שאני צודק אבל תחשבו שניה טוב טוב ותראו שאני כן. ואת הכלב של השכנים שלי שלא מפסיק לנבוח כול הלילה ואינשאללה שילכו לו מייתרי הקול. ובנימה משעשעת אבל רצינית זאת אני מסיים. נ.ב עכשיו אני מרגיש יותר טוב...(תודה) אבל אני יודע שכשאני יתעורר הכול יחזור.

הכל עניין של החלטה

אף פעם אין טוב בלי רע וההפך. תלוי על איזה חלק של הכוס מסתכלים. החלק המלא או החלק הריק.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
תחרות מול שאיפה אישית

קודם כל, ביריק, טוב לדעת שהכתיבה כאן הקילה עליך. זאת בהחלט אחת המטרות של הפורום, ואתה מוזמן להמשיך לכתוב ולקרוא כאן. יש אנשים שאוהבים להתחרות, להשיג, לנצח. החברה המודרנית אפילו מחנכת לזה ומעודדת את זה. אבל גישה זו לא מתאימה לכל אחד. יש אנשים רבים, כמוך, שנלחצים מזה ונמנעים ממצבים של תחרות. אבל אולי אפשר לראות את זה מזווית מעט שונה (כמו את הכוס שנטע הזכירה): לא תחרות מלחיצה עם נצחונות והפסדים, אלא שאיפה להתקדמות, לשיפור, להצלחה במובן האישי . במילים אחרות -- ללכת עם המטרות והשאיפות של עצמך, בלי להשוות עם אחרים. "נצחון" יהיה השגת מטרה אישית ולא התגברות על מישהו אחר. מה דעתך?

לברליק

נגמר לי הסוס כל כל הרבה אנשים אומרים את זה בימים טרופים אלה ואי אפשר לכעוס עליהם כי כמ אפשר לסבול.עוד יהודי נהרג בארץ ישראל לא עלינו וזה עצוב כי תמיד אמרו לי באנו לארץ ישראל כדי שיפסיקו לההרג יהודים וכאילו זה לא מספיק נהרגים גם ערבים ושוב חפים מפשע משלמיםאת המחיר. אבל דבר אחד אני יודעת ובטוחה בו כמו שאני בטוחה בזריחת השמש וזאת הארץ שלי,כן אותה פיסת אדמה,זעירה,שחונה ומקוללת אבל היא שלי ואיש לא יכו לערער על זה וגם אם ינסה לא אתן לו כי היא מקור כוחי לא הפיזי,לא הצבאי אלא מעבר,בכל דף תנך,על כל הר וכל אבן כאן התהלכו אברהם,יצחק ויעקב,כאן התגבש עם ישראל ולימד את העולם כולו חירות מחשבה מהי אז אני לא זזה מפה סמ.אני יודעת שזה נשמע נורא שמאלצי אבל ככה אני מרגישה. שלך חנה גונן

למעלה