נגמר נגמר נגמר

נגמר נגמר נגמר

טוב, אז זה היה סופשבוע ארוך. איך עבר? צלחתם את המפגשים המשפחתיים בהצלחה (או ששוב היתה הדודה האקראית שניסתה לתהות אם שמנתם ו/או מתי תשיגו בעל/אשה?)? איך פתחתם את השנה החדשה שלכם?

karnaf7

New member
רק פעם אחת בכל החג נשאלתי לגבי

החברה (למה אין ומתי תהיה) מה שחסך את שאלת החתונה כמובן... אבל זה כנראה בגלל שבערב החג עצמו עבדתי, כך שיצא לי לפגוש רק "צד" אחד של המשפחה - וכולם שמעו את השאלה כך שלא שאלו בעצמם. וזה בפירוש לא נגמר, יש לנו עוד פעמיים סוכות... בהצלחה לכולם (וגם לי - 3 מבחנים השבוע)

../images/Emo104.gif חולה ../images/Emo13.gif

עם כאב גרון שמפריע לישון ומסיבות טראנס מתחת לחלון (לא בדיוק אבל בערך, בים בם בום).

לקשמי

New member
פתיחת חג נפלאה ../images/Emo13.gif

בערב החג (כלומר באותו יום בבוקר) היתה לי הזדמנות להתחיל את השנה בעשיית מצווה והתנדבתי בארגון "לתת", בסיוע לנזקקים. (לאור פרסומים שהיו בטלוויזיה אתם בטח מבינים על מה מדובר, אבל במקרה שלא, ארגון "לתת" הוא ארגון שעוזר בחלקות מזון למשפחות נזקקות). פשוט רציתי לשבת בסעודת החג, תוך ידיעה שלעוד אנשים יש מה לאכול (בשאיפה לכולם כמובן). בחג עצמו לא הייתי אצל ההורים, אלא במרכז ליוגה שבו אני מתרגלת. היתה ארוחה מאוד חגיגית ויפה ומאוד נהניתי.

גם אני שמחה שנגמר

מעבר לכך שזה היה חג משמין ביותר, כמובן שזכיתי לשיגועים מצד כל העולם ואשתו (במיוחד מאשתו), אבל ידעתי גם לענות להם יפה מאוד. מה שכן, יחסית לחגים קודמים הדיבורים בעיקר התרכזו במעבר הדירה שלי ולא בעובדה המצערת שבגילי המופלג אני עדיין לא נשואה (כפי שהיה ב-6-7 השנים האחרונות)

למעלה