נגמר....עבר...הלך...

Synthetic mE

New member
נגמר....עבר...הלך...

מת!!!! זהו!!! אהההה השתחררתי מאזרחות לחודשיים הקרובים.. היה לי היום מבחן ענק ומפחיד, וביליתי את אתמול ושלשום בחרישה מאסיבית על החומר.. איחסה בכל מקרה... מה זה החוסר נוכחות כאן?? מישהו ראה היום ואתמול? אחח איזה פרקים שולטים#% ד ב ר ו!!! או שאני יתחיל לעשות שירשורי טמטום כמו בפורומים אחרים!!!

MaPHisTo

New member
יש!!!! גירשו את האיש הכחול!!!!

האח למערכת!!!!! דירדור לסמים בהמונים...... בהצלחה לגיתית במבחן שהיה...... אני בעד לפתוח עצומה בה נדרוש מערוץ שלוש לעשות מרתון פרקי דריה! מי צריך את הטרה נוסטרה הזה? עושה לי גזים....... דריה דריה דריה!!!!! ושוב דריה לשבורי האנטנות (קשיי הקליטה)...... אוקיי, הפאנפיק שאני עושה יצא קצת.... בדיוני, ורציתי לשתף אתכם בו, אז תחליטו אתם: הא ללאחר שדריה וג´יין נחטפו על ידי חייזרית מעודדת בעלת שלוש ראשים שדומים באופן מפחיד לספירס, אגילרה ושקירה, הן ימסו להם את הצלולוז שבראש (מוח אין) או ירדימו אותם בשסיפורים של דיקנס? הצביעו השפיעו ו ת ר ג י ע ו!!!!! מוגש כחומר למחשבה מטעם העמותה למען נוער שוחר דריה.

PumpkinPie

New member
../images/Emo124.gif שעת ריכוז ../images/Emo124.gif

גם אצלכם בגן היה כזה דבר? (ביקשתם טימטום)

GK_FF

New member
ממ,

היתכוונתי טימטום עם קשר לדריה ~_~ אז אילו פרקים אתם מאוד אוהבים? בנתיים מאוד אהבתי Though a Lence Darkly או משהו כזה ומאווווד את Dye! Dye! My Darling!!!

למעלה