נגמר...

נגמר...

כבר 3 בלילה עוד מעט...אני מ10 מנסה לישון. עוד לילה בגיהנום ושל חול המועד בפרט. אני סוגר שבת, סופר ת`שעות. ניסיתי לצאת מהמקום הזה. הם לא נותנים לי...הם רוצים שאלך לקב``ן ואני לא מסכים ל45...אין לי כבר כוחות. שכחתי מה זה לישון כמו בנאדם. אני רוצה למות בשקט. דיי ויתרתי אני רוצה למות..כמה זמן צריך לסבול עד שבנאדם ימות? אני לא מסוגל יותר...

היי לך

אני מקווה שתמצא את הכוחות להתגבר על המשבר שאתה עובר אני יודעת עד כמה הצבא יכול לייאש אותך.. תדבר איתי בפרטי אולי אני אוכל לעזור!

פיני7007

New member
כל יום שעובר זה יום שעבר

נכון, עכשיו זה קשה, אבל זה יסתיים, וגם אם תלך לקב"ן זה לא נורא, יתכן שתוכל למצוא דרך להקל על שאר השרות. קב"ן זה לא תמיד רע ולסיים את הצבא עם פרופיל 21, יש איזו סטיגמה שקב"ן זה משהו שידפוק לך את המשך השירות. זה לא כך, אפשר יופי להיעזר בקב"ן כדי להמשיך הלאה. אל תשלול לגמרי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
חוסר אונים...

יקר, נשמע שהכל סוגר עליך, שקשה לך לראות אל מעבר לאותה חומה שכה גבוהה וחונקת...חומה שגורמת לך להרגיש כל כך חסר אונים, שאולי אין דרך לצאת מהמצב בו אתה נמצא, כאשר מתעקשים להשאירך במקום שאינך מרגיש מחובר אליו ואינך יכול לתרום בו... זה בטח מאוד מתסכל להרגיש שאינך יכול למממש את יכולותיך, כישוריך, אותם חשבת שתוציא אל הפועל כשחויילת. יחד עם זאת, הליכה לקב"ן, עד כמה שידיעותינו בנושא הצבאי מכילות, לא בהכרח מובילות להורדת פרופיל עד כדי 45. לעיתים אותה פינה בה תוכל לפרוק מעט מהמועקה ולשתף את הקב"ן בסיבות שבגינם אתה כה מעוניין לעבור, יכולות לסייע בקידום בקשתך מצד אחד ומצד שני לאפשר לך להוריד מעט מהעומס והייאוש בו אתה שרוי כעת. אנחנו לא מאמינים במוות כפתרון, רוצים לכן להציע לך להמשיך ולשתף אותנו בקושי.. במועקה...ממקום לא שופט ולא מבקר, אלא ממקום מקשיב ומקבל... מזמינים אותך, אם יתאפשר לך, להגיע אלינו לשיחה, רוצים להיות בשבילך אוזן קשבת.. להקל מעט...

פימבייה

New member
אל תחשוש מהקב``ן

אני יודעת שזה קשה ומעצבן, בטח אתה מאוכזב מהצבא כי זה לא מה שציפית והמערכת לא תמיד קשובה ומתחשבת אבל זה הצבא ולצערי יש עוד הרבה אנשים כמוך שהם בסדר גמור מכל הבחינות אך בצדק קצת מתקשים להסתגל למסגרת הקשה הזו, ובדיוק בשבילם נועד הקב``ן לא בשביל לתת להם פרופיל נפשי ולא בשביל להוציא אותם מהצבא אלא כמה שקשה להאמין בזה אבל המטרה שלהם זה בסה``כ לעזור, להקשיב ולראות מה הם יכולים לעשות אז מה יש לך להפסיד?

למעלה