נגמר

פרוזק

New member
נגמר

אין לי כוח יותר לאמשיך להתמודד להמשיך לנסות להלחם בדבר הגדול אזה בדבר אזה שאני לא יודעת עם בכלל שווה להלחם בו שווה לנסות להתמודד איתו אני עיפה אבל לא יכולה לישיון לא יכולה להשער בנקודה שאני נמצאת בה אבל לא מסוגלת להמשיך קדימה וכל כך לא רוצה ליפול אחורה ממש לא

lone wolf

New member
הכל קורא לטובה

גם הדברים הנוראים ביותר שהיו חיבים ,לדעת רבים, להיוצר בחצרו של השטן קורים לטובה. הרי בלי רע אין טוב. ביקום חייב להיות שווין כמו מוזניים בין טוב לרע. אם תסכלי על הדברים כך תראי שעכשיו רע ,מאוד רע אבל כשאת נמצאת הכי למטה אפשר רק לעלות (המשפט הפוץ ביותר ברחוב הישרלי) היה טוב. אני לבד כבר 4 שנים בלי אף אחת שתעזור לי ואני לא יכול להרדם או לקום בלי התקווה שהיום אני ימצא אותה.עצה הכי טובה שקיבלתי היא רק תמשיך לנשום קמה שזה נשמע נורה זה נכון.בבקשה תמשכי לנשום.

פרוזק

New member
לאמשיך לנשום

איך אפשר איך עושים את זה כשרק הנשימה עצמהכואבת כלכך קשה כל כך כמעת בלתי אפשרית אתה יודע מה אפילו לנשום אין לי כבר כוח מזל שזה לא פעולה רצונית ואופטימיות היא לא גרה פה יותר

lone wolf

New member
מלנכוליות ממכרת

מלנכוליות ממכרת את לא חושבת כך. זהו רגש עצום.לי העצבות היא רגש הרבה יותר חזק מאהבה אצמה.אם את אדם רגיש כמוני את יודעת כמה חשוב זה להרגיש. ולהרגיש אני צריך שזה יהיה חזק הכי חזק הכי כואב,ומתמכרים לזה. ואם שמח אז הכי שמח שלזה אני לא מגיע הרבה בלי השפעתם של חומרים מוגונים ומוזרים. אבל בלי תקווה (זה לא אפטמיות) אני יכול לתאר לעצמי איך העולם שלך נראה שחור ואפור מרירות אתופה בצניות אישה קשת יום.כל אחד מקבל מה שמגיע לו ורק מה שהוא יכול להתמודד איתו.לגדול ולהתגבר. ואת טועה העולם יפה צריך רק לדעת לאן להתסתכל.

פרוזק

New member
נו בעמתת

איך אפשר לראות מעבר למסך אזה של היאוש כל החלומות שמתנפצים לסרוגין וחוזרים רק כדיי להכאיב יות רק כדיי שאני אדה שהם ישארו חולומות שהם אף פעם לא יהיו אמת אף פעם לא יהיו שלי לא תקווה לא תעזור פה כנראה שרק התקווה והציפיה למוות היא זו שמחזיקה אותי היא זו שעוזרת לי להעביר את הימים הידיעה שהיום נגמר וזה אומר שיש פחות יום לחיות שיש פחות יום לסבול שהוא כבר מאחורי יכול להיות שהעתיד יביא ימים יפים ובהירים אבל תמיד תמיד התקווה היא למות לגמור עם הכל לנוח לתמיד שזה יבוא כבר

למעלה