נגן חדש שאני לא יודעת איך משתמשים בו...

נגן חדש שאני לא יודעת איך משתמשים בו...

שלום לכל חברי הפורום! אולי השאלה שלי תישמע טיפשית, אבל אף פעם לא היה לי נגן MP3 ואני ממש לא יודעת איך משתמשים במכשיר כזה. קיבלתי היום אחד במתנה מהדגם שנראה בתמונה. כפי שניתן לראות הוא מאוד קטן וקומפקטי. ההוראות אומרות לחבר אותו למחשב, לעקוב אחרי ההתקנה, להכניס מוזיקה, לחבר את הבטריה להטענה ולהעביר את קבצי המוזיקה. חשבתי שזה דבר דיי פשוט, אבל כשאני מחברת את הנגן למחשב עם החיבור USB שקיבלתי איתו, לא קורא כלום. כשאני מנסה לפתוח את הכונן ב'מחשב שלי' [חשבתי שאולי יפתח לי חלון ריק שאני אמורה לגרור לתוכו את הקבצים] נרשמת לי הודעה: "נא הכנס דיסק לכונן E". יכול להיות שלא הבנתי איך טוענים את זה או משהו? מה אני בדיוק אמורה לעשות? ברגע שהוא מחובר למחשב לא קורה שום דבר...

or121210

New member
לפי התמונה זה או האייפוד שאפל או חיקוי שלו

יש ציור של תפוח נגוס בחלק האחורי של הנגן?

מה זה אומר נגן מדבקה? ביצעתי את ההוראות...

טהל אני לא חושבת ששום דבר עזר. כפי שאמרתי, הכונן נמצא ככונן נשלף ב'מחשב שלי' אבל כשאני מנסה להיכנס מופיע לי 'נא הכנס דיסק לכונן F'. לא קופצת לי הודעה שזוהתה במחשב חומרה חדשה, ניסיתי בכל הקומבינציות האפשריות של נגן דולק/מכובה או לחוץ על הולד, לצערי, אין לי כאבל USB אחר כדי לבדוק אם הכאבל הוא דפוק, ניסיתי לחבר לחיבור USB שמאחורי המחשב וניסיתי גם בכמה מחשבים, אין לי סימני שאלה צהובים שמנהל ההתקנים ולצערי הדף של הוודו לא עולה לי... מה לא בסדר איתו?? אוף... איזה תסכול.

יאיר B

New member
חיקוי של שאפל לאיפוד.

נגן מדבקה זה נגן שיוצר בסין ע"ח חברה אנונימית והיבואן בארץ הדביק עליו את השם שלו עם מדבקייה. לגבי הנגן שלך - בהנחה שזה אכן נגן מדבקה, יכול להיות שהוא לא מפורמט. אז נסי לפרמט אותו (לא יודע למה הוא הגיע כך, הוא צריך להגיע מוכן לשימוש). אגב, בטוח שכונן F זה הכונן שהוקצה לנגן ולא ל-CD שלך?

יש לי שניים

CD רגיל שהוא E וכונן DVD שהוא בדרך כלל F אבל כרגע הוא בתיקון, ככה שאם הוא היה אני מניחה שהנגן היה G, כמו הדיסק און קי כשאני בדרך כלל מכניסה. איך אני יכולה לפרמט אותו? קיבלתי אותו במתנה מהמפקד שלי ואלוהים יודע מתי הוא קנה אותו, כי הוא מאלה שאוהבים לקנות דברים כשהם במבצע או משהו ואז לחלק כמתנות, שיהיה למקרה הצורך.

galigali7

New member
בדיוק אותו הדבר קורה לי!

בדיוק אותו הדבר קורה לי! נראה לי שזה MP3 YnD

אוקיי, החלפתי את הנגן באחד אחר שהיה במחסן:]

אבל שימו לב! הנוריות חיווי עובדות עכשיו ואני יכולה לגרור שירים, אבל לא קורה כלום כשאני לוחצת על הכפתורים של פליי או ווליום... במילים אחרות, כאילו אין כלום בנגן למרות שגררתי אליו מספר קבצים. כמה זמן הוא צריך להיטען? איך לטעון אותו? פשוט לחבר אותו למחשב? אמור להופיע לי חלון מסויים עם פסים שעולים או משהו?

למעלה