נגן יוצר מחפש אנשים לנגן איתם.

Gigantic Boots

New member
נגן יוצר מחפש אנשים לנגן איתם.

אתם יכולים להניח איזה מוסיקה אני אוהב לפי הפורום... אני בן 18 מתל אביב msgr [email protected] בבקשה בלי ילדים בני 13 שמנגנים חודש וחצי.

Roy1232

New member
סתם בשביל הרקורד,

יש גם ילדים בני 8 שמנגנים יותר טוב מבני 20.

The Walrus

New member
לא התכוונתי דווקא אליך אלא לכולם פה

אמרו שיש לך דרישות גבוהות, אז אמרתי, יש אנשים עם דרישות הרבה יותר גבוהות.. אולי אתה צריך לשרשר לanuersym.

Gigantic Boots

New member
לא חושב שיש להם דרישות גבוהות

פשוט. זה ממש מדכא לדבר עם מישהו ולגלות שהוא לא מתאים לך בכלל. עדיף כבר לא לדבר בכלל. חוץ מזה הם חבורת פוצים עם שירים פסיכודאליים בשקל.

The Walrus

New member
הדרישות שלהם נורמליות

(חוץ מהקטע על הבנת הנקרא), אבל זוהי הדרך שבה הם מנסחים אותה שמעצבנת.

FunkyMonk

New member
זה כי לכל בני ה-11 בפורום נגנים

קשה לקלוט בדיחות. הודעה משעשעת לחלוטין הייתה להם, ואני לא רואה כל פסול בדרישות שלהם. אני מניח שזה גם מגיע מפרידה מכוערת מהבסיסט הקודם שלהם (שככל הנראה היה אידיוט). סולסטיס זו להקה עם שאיפות גדולות בתחום הפרוג (בואו נעזוב כרגע את האם הם טובים או לא). ובתור להקת פרוג שכזו, יש להם צורך בבסיסט רציני שיודע לנגן ולעבוד בהרכב. הם צודקים לחלוטין, וכל האנשים שנרתעו מהודעה כמו שלהם, אלו פשוט אנשים שלא מתאימים. לדעתי הבעיה היא בחבורת הזאטוטים שמרכיבים את פורום נגנים ולא בסולסטיס.

Roy1232

New member
ועוד חשבתי שסולסטיס להקה עם עתיד...

רק בגלל הגישה הזאת אני יודע שיהיה להם קשה מאוד להצליח.

kittycatbone

New member
ברר.

אני מתה להצטרף לאיזה להקה לנגן איתה. רק שת"א זה מאוד מאוד רחוק בשבילי ולא יעיל
אולי באוגוסט כשפתאום יהיה לי יותר מדי זמן פנוי, אני גם אתחיל לחפש אנשים מהאזור שאני יכולה לנגן איתם

kittycatbone

New member
על כינור,

וגם גיטרה אם יש צורך. אולי אפילו אגשים חלום ואקנה עוד כמה חודשים חשמלית סוףסוףףףףףףףףףףףףףף.

למעלה