נגן כינורי ..

גל ים..

New member
נגן כינורי ..../images/Emo79.gif../images/Emo63.gif

נגן כינורי נגן עוד ועוד אל תחדל אל תפסיק זמר נגן לי עוד מנגינה הרטט ליבי כמו פעם לפני תקופה ארוכה... נגן כינורי אל תחדל שיר למעני את שירך נגן עבורי מנגינה ישנה על נסיך ונסיכה על אהבת גבר לאישה... נגן כינורי הנעם לילותיי רגש את חושיי והבא מזור לפצעיי... כך לחשה היא כשעמדה על המזח שם בליל סערה.. אך כשהבוקר עלה על כיכר פאריז הישנה רק בקבוק וודקה ובדל סיגריה נשארה שם כעדות עלומה.. אך אם תעבור בקרן פינה בשעת בוקר ראשונה.. תוכל לשמוע לחישתה האחרונה.. נגן כינורי נגן מנגינה עתיקה חדשה רק נגן עבורי נגן בשבילי גרש העצב והבא מזור לליבי... גל

ניקו 45

New member
ניגון התשוקה ../images/Emo79.gif

ניגון התשוקה . פורסם ב12 באוגוסט 2003, 22:39 זה הניגון מכיר מקרוב , נגינתו לא חדל לאהוב . קוראת לי , מיד אגיע , גופך הענוג בגופי ארגיע . זו היצירה אני חיברתי , כל תו ותו באהבה כתבתי. כל תו הוא קמט בגופך , כל שיפול רך בעורך . אנשק צוארך הארוך , באזנח אלחש אהבה ברוך . גניחותייך אותי מעוררים , ייצרי בגינך משתוללים. גופך הרעב לא יודע שובע , גופך כמי מעיין נובע . חזך , או חזך כה שופע , לא חדל בתאוותי בו נוגע . זאת המנגינה אני כה יודע, עם קולי העמוק שממני בוקע . התשתי אותך עד כלות , ואני עוד מקפץ קלות . קראת לי לענג גופך , לא עומד אל מול יופייך . זה אני הוא נגן היצירה , התקראני? שוב אבוא בדהירה .

גל ים..

New member
ובגנך פזורים תשוקת האהבה...../images/Emo39.gif|לב

ובגנך פזורים נשיקות שפתייך, רוכנת לקוטפם - לא להיפצע לא לכאוב, האם טבולים במשאלה? ואולי אינם מיועדים עבורי - אולי לרוח הקלילה. ובגנך פזורים נשיקות - חיבוקים עירסולי הגוף - חיבוק התום והרוך ציפור מתבוננת - מפזמת שרה שיר ומברכת בבוקר טוב, התרשה לי לקטוף נשיקה,חיבוק ואולי גם עלה מרוך גופך, כך שאלתי - דרשתי עומדת נבוכה - סמוקה מבושה. רכנת לעומתי - הבטתי בעינייך אך נסתי משם - ברעדה, לו רק ידעת עד כמה ליבי הלם - דפק לו בחוזקה! בושה - תמימות - נאיביות ואולי התרגשות, זאת חשתי בעוצמה רבה! אך גם מחר אבוא אל גנך - לבקש להריח - לטעום - לגעת בפרח אהבתך. ואולי אף אדרוש לטייל שוב בגנך להריח להתבשם מריח תשוקת אהבתך.. גל

למעלה