נגן לאימוני ריצה

נגן לאימוני ריצה

שלום רב, אני מחפש המלצות לנגן שיתאים לאימוני ריצה. משהו שיהיה כמובן נוח לנשיאה ולהאזנה במהלך האימון. תודה!

יאיר B

New member
יש לך בקשות מיוחדות כמו גודל או

דרישות מיוחדות? כן חעזור לדעת מה הסכות אותו אתה מוכן לשלם.

פרטים

תודה רבה על המענה. אין לי דרישות מיוחדות ואני לא מתמצא במגוון שקיים בשוק. לגבי מחיר תציע לי בבקשה נגנים מומלצים לצרכים שלי בשתי קבוצות מחיר - בינוני ויותר יקר. תודה

בוקר טוב מולי

גם אני מחפשת נגן לאותה מטרה. כאן יש מאמר שיעשה לך קצת סדר בעולם הנגנים. לצורך ריצה עדיף נגן מבוסס זכרון פלאש - נגן כזה עמיד יותר כנגד הקפיצות והטלטוטלים. החיסרון של הנגנים האלה הוא בנפח - 1 גיגה זה המכסימום (יש בודדים שבאים עם אפשרות הרחבה). לי חשוב נגן שמבוסס על סוללות AA או AAA - כך שתמיד יהיו לי סוללות רזרבה (מה גם שאפשר להשתמש בסוללות נטענות). אני מעדיפה נגן פשוט - מבחינתי ריבוי פונקציות הן דוקא חיסרון (כמו אפשרות הקלטה שעבורי היא מיותרת). כרגע אני מכוונת על נגן של סוני. עדיף לקנות בארה"ב - בארץ המחירים פחות או יותר פי 2. אבל... לנגן שנקנה בחו"ל אין אחריות. יום טוב
נירית

כמה כאלה יש?

ואני אשמח אם תצרף קישורים לכאלה. הרוב - לפחות מהמותגים המובילים, הם בעלי נפח של 1 גיגה.

יש ויש של אייאודיו...:

אין לי כח לחפש את זה באתר שלהם אז אני אתן קטע מסקירה של HWzone על שלושה מהנגנים שלהם.. כאן - בערך במרכז הדף תראי בCapacity.

tubi24

New member
נגן פלאש

אהלן קניתי את הנגן של פרוסאונד דרך האתר של וואלה,ואני רץ איתו משו כמו שעה וחצי כל יום והוא עושה את שלו!! סוללת AAA אחת,וזכרון לבחירתך עד 1 ג'יגה. כבר אמרו רבות כי זהו ייצור המוני של אותו נגן בכמה פירמות. אבל זה לא ככ מעניין אותי-כי הוא עושה את העבודה. תאמת שאוזניות הן החלק הקשה לבחירה,כי בריצה הן לא תמיד יהיו על האוזן בגלל התנודות. בנוסף קניתי לו נרתיק (40 ש"ח בגרפוס) שמתחבר לזרוע. מקווה שעזרתי. (ולא ניסיתי לעשות פה פרסומת.... ) אם אתה רוצה יותר שאלות שלח מסר.

tubi24

New member
קצת מבלבלת

המאמר מנוסח קצת בצורה היתולית או שהבנתי לא נכון ? בכל מקרה טפו טפו טפו סו פר סו גוד אתה טוען שאני צריך לצפות בקרוב להשתלטות המכונה על האדם ? :) כי כבר קניתי אותו,ואני באמת דיי מבסוט-לא להמליץ עליו ?

לא

תאר לך תמליץ למישהו והוא קונה אותו ומבסוט כמוך וממליץ לעוד מישהו שממליץ לעוד מישהו וממליץ לעוד מישהו והוא ממליץ לראש הממשלה ובינתיים הנגן שלך ושל החבר שלך נדפק ומעצבן את שניכם. אתה רוצה להיות אחראי לכזו טרגדיה?! טוב, הגזמתי

למעלה