נגן לי אהובי..

טאKילה

New member
ואני..../images/Emo3.gif

חושבת שהשירשור הזה הכי הכי.. השתתפו בו כותבים נהדרים..

חתולון*

New member
יופי של שרשור, יופי של שירים

אין לי את הכשרון לכתוב כמותכן מלווה בתמונות, השתתפות רצינית וערה יפה מאד... ועכשיו הוא מוקפץ למעלה

חן (*_*)

New member
לרקוד לקול המוסיקה

לצלילי נעימה חרישית ורומנטית נעה לאט ולבד, על רחבת הריקודים גוף מתפתל בקצב המוסיקה עיניים חציין עצומות, חציין פקוחות סובבת סביב עצמה נהרת אושר על פניה מרימה ידיה אל על, אצבעותיה ענודות טבעות ציפוניה המשוחות בלכה אדומה ארוכות מותחת את גופה החטוב כאילו מטפסת על סולם ובאחת מתכופפת מטה, שיערה הארוך המרהיב, נפרש כמסך, מסתיר את פניה ואת גופה, מלחלחת קלות את שפתיה שהתייבשו, בלשון קטנטנה ורדרדה, רוקדת לעצמה, כאילו אין אנשים סביבה, המוסיקה מגבירה את קיצבה, והריקוד גם הוא את מקצבו, תנועות מהירות וחדות יותר, מתפתלת, זורקת ידיה לצדדים מעלה ומטה, תנועות רגליה מרעידות את כל גופה, מפשקת קלות את שפתיה, מחבקת את עצמה ורוקדת עד כלות הנשימה. באחת המוסיקה פסקה. כמו ניעורה מחלום, הלומה, עמדה פתאום, קפאה, פקחה לרווחה את עיניה, סקרה את הסביבה, ובראש מורכן בביישנות מה, ברחה והתחבאה בפינה.

חן (*_*)

New member
תודה, לחתולון ולמויק, ולכותבים

המדהימים בשרשור נפלא זה, עבורי זו הייתה הפעם הראשונה, שנעניתי לאתגר שכזה-כתיבה על פי נושא נתון, ויצירת שירים בזה אחר זה, נהניתי מאוד. תודה לכולם, אהבתי את כתיבתכן ואת החווייה.

חן../images/Emo24.gif והיה או חלמת רק חלום?../images/Emo140.gif

להרגיש אבודים מאת עדינה-ו הם המשיכו לחולל על במת הריקודים- מסוחררים בתוכם הרגישו אבודים, מתהדקת,מתרפקת לצלילי המנגינה, מסוחררת, מאוהבת, מרגישה היא כמו... פנינה

חןןן../images/Emo24.gif רק בגלל שטעיתי

בשליחת הקובץ (בטח גם מנחשת למה חחחחחחחחח) אי בודד מאת עדינה-ו עוצמת עיניים רואה את האי, עלי תאנה עוטפים את גופי. לאור הירח פוסעים אט אט לוגמים את השקט מתקרבים במבט. קול שחפית חלפה ברוח, שנשבה מבלי לנוח. הרוח שערותיי פיזרה הסערה בתוכי געשה הארץ סביבי רעשה עלה תאנה מעלי נשרה. נחשפתי לכל קבל עם ועדה לוגם אגלי טל בלשונך הרכה. פוקחת עיניים נמוג האי בגדי שינה עוטפים את גופי. נזכרת בך נזכרת באי זוכרת היטב גופך על גופי.

חן (*_*)

New member
תודה פנינתי-כרגיל את משלימה אותי}{

פלא שאח"כ מתבלבלים בינינו? פשוט לעיתים אני חשה שאת מדברת מגרוני וכרגיל, בשירייך אלה, הוצאת את המילים מפי. אהבתי (בלשון המעטה) ואני שמחה לראות אותך כאן איתנו.

רגע שאבין...איך ידעת

שחן ופנינת החן בעלות אותו ותק בתפוז? זה סוד גלוי או סוד מקצועי? סליחה על הבורות

חן (*_*)

New member
לכל אתר יש מספר המציין את כתובתו

גם לכרטיס האישי, ולפי זה ניתן להסיק מתי הוא נפתח.

טאKילה

New member
אם תניחי עכבר על הניק יש מספר אישי

כנראה שלחן(*_*) ופנינת החן יש בערך מספר כרטיס מאותה תקופה . חתולון הוא לא סתם חתולון,חתולון הוא הסביר כשזה אותי בילבל. יום נעים לכולם..

למעלה