נגן לריצה

DR ART

New member
נגן לריצה

אהלן, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי את מה שרציתי. אני מחפש נגן שישמש אותי בעיקר לריצה (כפתורים נוחים ונגישים) ושיש בו אפשרות לעשות חלוקת מוזיקה לפי תקיות, נפח בסביבות ה4-8GB עלות בסביבות ה500 או 600 שקל תודה מראש על ההמלצות!!

יאיר B

New member
תיקיות זה רק איאודיו או נגני מדבקה.

באיאודיו אין הרבה בחירה: I7 או F2. ל-I7 יש כפתורי מגע. נגני מדבקה - לבחירתך (סה"כ כולם אותו דבר).

DR ART

New member
שמתי עין על I7 או D2

חוץ מגודל מסך יש בינהם עוד הבדלים?

יאיר B

New member
גודל המסך והממשק (ב-D2 זה ממשק מגע).

את D2 אפשר להרחיב עם כרטיס SD, את I7 אי אפשר להרחיב. כמובן שכנגזרת מהמסך - גם הגודל הפיזי /משקל שונה.

בעיקרון, האיכות מוזיקה של הI7 אמורה להיות יות

-ר טובה מב-D2. אבל לא באופן משמעותי מאוד ולא נראה לי שהרבה אנשים עם אוזניים 'רגילות' יבחינו בזה. רק אל תשכח שכדי להפיק מהם את המיטב מבחינת איכות סאונד אתה צריך אוזניות טובות בנוסף...

isrmnhr

New member
לדעתי ה-D2 גדול מדי לריצות

הוא קצת עבה ודי גדול - יחסית. אם אתה שם אותו בכיס אז הוא קצת מושך את הכיס. בעקרון זה לא נורא ואפשר לעשות איתו פעילות גופנית, אבל שוב - יחסית הוא קצת מגושם. מה שנח בו הוא שאפשר לכוון את כפתורי הווליום שישמשו להעברת שירים כשהוא במצב LOCK, כך שנח להעביר שירים קדימה ואחורה, או לכוון את הווליום כשמבטלים את ה-LOCK ובצורה הזו אפשר לשלוט בהכל דרך הכפתורים. אבל אני מניח שאפשר את אותו דבר לעשות גם עם ה-I7 שהוא קטן יותר.

ykro

New member
יש לי את הd2 ואני רץ איתו (המשך בגוף ההודעה)

קניתי מחזיק של נייקי לזרוע במגה ספורט, עולה 80.. הנגן נכנס שם מדוייק וזה מאוד נוח, גם ההעברת שירים אפשרית.. זה קצת מסורבל כי אתה לא רואה על איזה כפתור אתה לוחץ, אבל כמו שאמרו פה שבהגדרות אתה בוחר שאחד הכפתורים יהיה קדימה וזה לא בעיה.. לי הנגן ממש לא הפריג וזה על הכיפאק לרוץ ככה..

DR ART

New member
קניתי בסוף את

הI7 אני מבסוט ממנו. נגן מעולה לריצה קטן ונוח, קניתי לו נרתיק ליד של נייק שמחזיק אותו בצורה טובה. בקיצור מי שמחפש נגן לריצה המלצה שלי IAUDIO I7 קטן ונוח עם הרבה אופציות!

למעלה