נגן מוזיקה

• פותח הנושא k_9
  • פורסם בתאריך

k_9

New member
נגן מוזיקה

שלום לכולם. ברצוני לרכוש נגן נייד... בהתחלה רציתי לקנות את ה mz-g750 של סוני - מינידיסק חדש שעוד לא הגיע לארץ... (דרך EBAY)אבל יותר מדי אנשים טוענים שלא כדאי לרכוש מינידיסק, ועדיף לרכוש נגן MP3 . הדברים החשובים לי הם : 1) שיכלול רדיו (קריטי!) 2) שיהיה עמיד לקפיצות, תזוזות ושאר רעידות... - כלומר ללא חלקים נעים 3) שיהיה בעל גודל סביר (לפחות 150 מגה...) למישהו יש הצעות טובות? מחירים? מקומות קנייה? (למשל דיוטי פרי?) תודה רבה על עזרתכם! נ.ב. האם ניתן לחבר מכשירים אלו לרכב?

oren*

New member
אם אמרת שאתה מחפש מכשיר ללא

חלקים נעים, כבר פסלת את המיני דיסקים והשארת לעצמך כאופציה רק נגני MP3. לידיעתך, במיני דיסקים מותקן מנגנון "אנטי-שוק" שמונע קפיצה של הדיסק וגם אם תטלטל את המכשיר בחוזקה הוא ימשיך לנגן. ניתן לחבר למיני דיסק חיצונית רדיו שניזון מהסוללות של המיני דיסק עצמו, כמו כן יש מיני דיסקים הכוללים בתוכן גם רדיו והשליטה עליו מתבצעת בעזרת השלט. דיוטי פרי הוא לא מקום לרכוש בו מכשירי אלקטרוניקה קטנים ומשוכללים כמו מיני דיסקים, נגני MP3, מצלמות דיגיטליות או כל מוצר אחר בסגנון - הם מחזיקים סטוקים ישנים, ולכן גם המחיר ה"זול". ארה"ב, סינגפור ואפילו גרמניה ואנגליה - אלה המקומות לרכוש (או להזמין באינטרנט) את המכשירים הללו. נגן MP3 מומלץ? משהו מסידרת NOMAD, מגיעים עד 6 ג´יגה. למרות שלי אישית יש בבית מיני-דיסק ואני מאוד מרוצה ממנו. בהצלחה

k_9

New member
אתה יכול להמליץ...

שלום אתה יכול להמליץ על שמות מכשירים? בנוגע למינידיסק - היחיד שמצאתי עם רדיו הוא ה mz-g750 של סוני. זהו MD די יקר (במכירות של EBAY כ 250 דולר. בחנויות - עוד כמה עשרות דולרים) בנוגע לנגני MP3 אין לי שום מושג - אבל חשוב לי מאד שיהיה רדיו... אם תוכלו להמליץ לי על שמות מכשירים, והעלות (לפחות בסדר גודל) אודה לכם מאד.

k_9

New member
אבל

יש רק בעיה אחת - בכל המכשירים הללו אין רדיו מובנה... וחשוב לי שיהיה בהם רדיו. האם קיים מכשיר MP3 עם רדיו?

רדיו מובנה

היי ישנו מכשיר עם רדיו מובנה של חברת CREATIVE הדגם נקרא NOMAD 2 MG . גיל.

לגבי רדיו מובנה -

יש לקחת בחשבון שאם אתה קונה את המכשיר בארה"ב יש לבדוק טוב טוב את הרדיו המובנה. הרדיו בארה"ב עובד על קפיצות תדר של 200K ואילו בארץ של 50K. לכן אם תקנה מכשיר עם רדיו שלא מתאים לארץ לא תוכל לשמוע הרבה תחנות.

Summoner

New member
מומלץ

לי יש אותו והוא דבר טוב ביותר... יותר טוב מהקריאטיב ומהניאו. היום לדעתי זה או הArchos או הRio Volt. הArchos נגן הארד דיסק מצויין

שאגי

New member
שכח מ נומאד... קנה ניאו 35!!!

שלום ניאו 35 הוא הנגן אמ פי היחיד שמאפשר לך לחבר הארד דיסק משלך שפועל במהירות של 5400 ומגיע לעד 20 ג´יגה אחי קנה כזה וחיבר אותו לרכב זה עולה בין 300-400 דולר בארהב אפשר לקנות גם ב איביי לחברת אקסלנט בארץ היו כאלו ומזמן נגמר להם המלאי מכשיר מצויין מגיע עם שלט ותומך בכל מה שצריך מנגן אמ פי שלוש כולל פלייליסט neo 35 ביי ביי

למעלה