נגן מחפש שותפים מאוד רציניים לעשיית מוסיקה

Gigantic Boots

New member
נגן מחפש שותפים מאוד רציניים לעשיית מוסיקה../images/Emo70.gif

בניסוח "רציני" אני מתכוון לאנשים שמוכנים לעזוב הכל כדי לעשות מוסיקה (בדרך שאני החלטתי לפעול בגלל אהבתי למוסיקה). אם יש ספק ביכולות ההלחנה וברצינות, אני לא מעוניין. להקות גיטרה שאני אוהב: radiohead muse - לרוב שאוביז. את השניים האחרונים פחות. jimi hendrix - בתור גיטריסט אני מושפע מחלק מהדברים שלו. לא אוהב מטאל, למעט כמה קטעים של ג'ייסון בקר, אבל יכולהיות שחלק מהיצירה שלי קרובה לסגנון. כתבתי את כל זה כדי למקד אלי אנשים מסוגי. תודה

InDoor76

New member
ולאן אתה רוצה ללכת עם זה?

להלחין ביחד עם מישהו? מפגשים או דרך האינטרנט? תפרט יותר מה אתה רוצה בדיוק אבל בכל מקרה אני די מעוניין ואני אוהב מאוד את המוסיקה של מיוז ד"א =]

laker000

New member
לא ברור למה הכוונה

אני מאוד מחפש אנשים לנגן איתם אבל למה הכוונה ב"לעזוב הכל ולעשות מוסיקה".. מן הסתם אני לא אעזוב הכל, בכל מקרה תפרט קצת יותר

Gigantic Boots

New member
תשובות:

קודם הכוונה בלעזוב הכל = להקדיש את עצמך כדי ליצור מתוך הבנה שזה הדבר היחידי שאתה רוצה לעשות. ולא להגיד דברים כמו: "אני יוצא עם חברים, אי אפשר להפגש". ואני בן 18.

Wet n Wild

New member
אתה נסחף

לאנשים יש חיים אי אפשר לעשות מזה מפעל חיים יש לאנשים גם הנאות אחרות

jony84

New member
באמת קצת הגזמה

כל הרעיון הוא שיצירת מוזיקה תהייה חלק מהחיים שלך. אי אפשר להתנתק מהכל כי אז לא יהיה לך מקור של השראה.

Gigantic Boots

New member
הכוונה שלי לא שזה יהיה דיון פתוח

אתם צודקים ו...לא. אבל, אני מחפש אנשים רציניים.

Anuerysm

New member
שמע.. להקדיש את כל החיים שלך לדבר כזה

זה חתיכת הימור

FunkyMonk

New member
זו סתם טיפשות

אי אפשר לחיות על מוסיקה בארץ. זה טוב ויפה שאתה רוצה לקיים את אידיאל ה-4 חברים שחיים ביחד ומנגנים כל היום ומופיעים כל הלילה, אבל זה לא יקרה, בטח לא בארץ, בטח אם ההורים שלכם לא גרים בסביון. אתם רק תבזבזו לעצמכם זמן. מוסיקה בארץ זה תחביב, וכל עוד אין לך כשרון אמיתי אין לך מה לעשות עם זה. להקדיש את כל החיים ולעזוב הכל זו טפשות, שום דבר חוץ מזה.

Knives Out

New member
בכיף, אם בא לך קלידן בן 16

שלימד את עצמו קלידים D: אבל אני מקליט ומנגן כל היום, ולמדתי חצוצרה בערך 5 שנים.

למעלה