נגן סאנדיסק בנפח ג'יגה

JustMeNow

New member
נגן סאנדיסק בנפח ג'יגה

אחרי רכישה זוועתית של ארגוטק (מוצר מדבקה) לפני כשנה, חסכתי מספיק כסף לקניה של נגן סאנדיסק בנפח ג'יגה. ההבדל? שמיים וארץ! לא יכולה להשוות לקרייאטיב ואייפוד שלא יצא לי לראות מקרוב אפילו, אבל בהחלט שווה כל אגורה מה 723 ש"ח ששלמתי עליו... הנגן הכסוף, הקטנטן, הקליל והשקסי בא עם נרתיק שקוף, רצועת יד נוחה, כבל USB, בטריה AAA רגילה, דיסק עם דרייבר לחלונות 98, חוברת הדרכה ואוזניות (שהן המינוס היחידי, כי הן קשות ולא נוחות). חייבת לציין שנוח להחליף את הבטריה בנגן מה גם שהוא לא זולל בטריות בניגוד לארגוטק, שנאבקתי עם החלפת בטריה כל 3 שעות הפעלה בממוצע. מבחינת נפח, ברור שבג'יגה הצלחתי לדחוף הרבה מאד שירים (212 כרגע ויש מקום לעוד כי מילאתי רק 800 מגה) מבחינת סאונד, אני מרוצה מהאיכות, העוצמה חזקה מאד (אני לא רואה צורך להגביר לפול ווליום בעוד בארגוטק תמיד הגברתי לפול ווליום ושיחקתי כל הזמן באקוולייזרים בניסיון להגיע לאיכות שמע סבירה) בין שיר לשיר יש ירידה מדורגת בעוצמת הקול, מה שמונע ממך לחטוף "בום" לאזניים כשאתה שומע בפול ווליום או רק פותח את המכשיר. מבחינת ממשק, יש אפשרות לסידור בתיקיות ורואים עברית הפוכה (יש אפשרות לסדר את זה). די קל לנווט בין שירים ולשחק בעוצמת הקול. הג'ויסטיק ממוקם בקדמת המכשיר ולא בצדדיו כמו בארגוטק אז הוא לא נלחץ בטעות כל כך מהר יש כפתור הולד, אפשרות להריץ קדימה/אחורה את השיר ואני בטוחה שיש עוד אופציות כמו הקלטת קול וליריקס שפשוט לא מעניינים אותי אז לא חקרתי. ממליצה בחום להשקיע בסאנדיסק ולא לזרוק שקל לכיוון מוצרי המדבקה למינהם!

weird dust

New member
סקירה מצויינת ../images/Emo6.gif

שמתי לב שיש כאן הרבה אנשים עם הסאן דיסק ושמתי לב שהרבה כותבים ביקורת. אני שמח להעלות אותם לסיקורים של הפורום, ומעכשיו שבניגוד לעבר אני פשוט יעלה אם לא יהיה ציון במפורש לא לעשות זאת
בכל מקרה סקירה מצויינת ועוד היום או מחר אני יעלה את זה למאמרי הפורום. אם למישהו יש נגן אחר אני אשמח גם לביקורת, זה יכול לעזור לאנשים להחליט.

JustMeNow

New member
נגן ארגוטק 128MB (מוצר מדבקה)

(ביקשת כל כך יפה...אז ביקורת על הארגוטק שלי) מוצר מדבקה- YOU GET WHAT YOU PAID FOR נגן קטן ונוח לחיבור (בלי כבלים- פשוט להוריד את המכסה ולשים בשקע) שביר (תוך שבועיים נסדק לי המסך, אם כי המשיך לעבוד) בא עם אוזניות רדיו מובנה סבירות, בטריה, דרייבר ופלייר קטנטן של USER GUIDE. איכות סאונד- סבירה מינוס. פול ווליום לא ממש "צועק" וסתם זולל את הבטריה. אם החיבור של האוזניות לא יושב בדיוק בזווית הנכונה אז לא שומעים כלום. צריך לשחק עם האקוולייזר בכל מיני סוגים של שירים כדי לשמוע כמו שצריך ולא צורם. תפעול מכשיר/ממשק - יש כפתור הולד שיש צורך עז להשתמש בו כי הג'ויסטיק שמעביר בין השירים ממוקם בצידי המכשיר ומספיקה תנועה קלה להעברת שיר באופן לא רצוי. השימוש בג'ויסטיק דווקא חביב וקל, רק חבל שאין אפשרות להריץ שירים קדימה/אחורה בשביל הפזמון וכו' בנוי בצורה שצריך לדחוס בכח את הבטריה למקום וקשה להוציא את הבטריה אח"כ (למדתי לאלתר עם שפיץ של סכין!!!) בכללי, מכשיר חרא. עדיף היה לחסוך את הכסף ולקנות סאנדיסק, אבל לא הבנתי בזה אז... עדיין שירת אותי בנאמנות שנה של נסיעות משעממות מכרמיאל לת"א וחזרה (כל עוד הזווית של האוזניות נכונה ואני מצויידת במספיק בטריות וסכין...)

Hallucinate

New member
אהמממ...כן יש אפשרות..

למה כולם חושבים שלא? מעבירים את הג'וייסטיק קדימה בלי לעזוב אותו (או אחורה, תלוי איפה אתה בשיר) וזה מריץ את השיר.

Hallucinate

New member
אצלי זה עובד...

תעבירי קדימה, ואל תרפי. תשאירי את הג'וייסטיק במצב הזה והשיר יפסיק ויריץ את עצמו קדימה. נ.ב. ההעברה איטית מדי לטעמי.

JustMeNow

New member
לא יודעת...

לחצתי קדימה ולא עזבתי איזה 3 שניות וזה עבר לשיר הבא בכל מקרה לא אכפת לי יש לי את הסאנדיסק שלי והוא הרבה יותר שווה :)

hagut

New member
מסכימה עם מה שאת אומרת../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

לי יש סאנדיסק 512MB, הוא מצויין, אני לא צריכה יותר מזה. גם אני מאוד אהבתי את הירידה בעוצמת הקול, כי יש לי כמה שירים שההתחלה שלהם צועקת ואז זה מחליש אותה וזה מצויין.
רצועת יד לא הבנתי למה היא טובה
סורי והוא פשוט נהדר
חבל קצת שיש פחות מ-512 MB, אבל טוב, נראה לי ככה זה תמיד... גם בדיסקט אמור להיות 1.44 MB ויש רק 1.38... וגם אני ממליצה בחום לקנות
מי שצריך נגן לא משוכלל מידי ועם "מעט" מקום (יחסית לאייפוד וכאלה) זה נגן מצויין בשבילו
וגם מבחינת המחיר

למעלה