נגן סוני VGF-AP1

amitamit23

New member
נגן סוני VGF-AP1

אני רוצה לקנות את הנגן הנםלא הזה אז קודם כל אם יש אותו למישהו זה יהיה נחמד לשמוע חוות דעת הדבר השני זה ראיתיח שאין לו שוק רזיזטנט השאלה היא עד כמה זה משמעותי וכמה אני ירגיש את זה כשאני הולך\רץ והאם זה ממש מפריע עמית

יאיר B

New member
לא מכיר את המכשיר

ומעולם לא ראיתי אותו. לדעתי הוא לא נמכר בארץ. הנגן מבוסס דיסקשיח ולכן הוא לא מומלץ לריצה. בגלל שהנגן אל משווק ע"י ישפאר, הנגן לא יהנה מאחריות בארץ. מצאתי ברשת שני סיקורים על הנגן. לא כצלחתי למצוא אותו באתר סוני בארה"ב, כמו כן כל התמונות בסיקורים שמצאתי ברשת הן עם כתב יפאני בתצוגה. זה דבר ששווה לברר אותו.

amitamit23

New member
מכיר את הסיכורים הנגן היה פעם

משווק בסוני ארה"ב עכשיו כבר הוא עדיין משווק באירופה בקטגורית האביזרים למחשבי ואיו אחריות לא מפריע לי אבל השאלה שלי עד כמה זה משנה כי כשהיה לי אייפוד הייתי יוצא איתו לריצות ולא קרה לו כלום ושמעו נהדר...

amitamit23

New member
ועוד משהו

איזה נגן עדיף? את הסוני VGF-AP1L את IAUDIO X5L או את האייריבר H10? עמית

יאיר B

New member
אתה מתכוון לזה שאין לו באפר

(זיכרון חוצץ). זה אומר שהוא כל הזמן קורא רק מהדיסק ולא מאיזה זיכרון םלאש שאליו הנגן מעלה את השירים (וכך הדיסקשיח לא מסתובב כל הזמן). אם אין באפר - הדיסק מסתובב כל הזמן וזה לא טוב לטלטל אותו יותר מדי. כלומר: המכשיר מאוד לא מתאים לריצה. העניין הוא שאני לא חושב שיש נגן כזה (בלי באפר). לנגן כזה אל יהיה זמן סוללה גדול ויש סיכוי גדול יותר שהוא יתקלקל אם יקבל מכה חזקה (בהשוואה לנגנים עם באפר). אתה בטוח שאין לו בכלל זיכרון כזה? בנוגע לאיזה נגן עדיף: את הסוני אני לא מכיר ולכן לא יכול להתייחס אליו. ה-IAUDIO, טוענים שהוא נגן טוב (אני לא ראיתי ולא שמעתי אותו). ה-H10 הוא יותר קטן (5/6GB) אבל יש גם עם 20GB. מנסיון שלי עם הדגם של ה-6GB מדובר במוצר די מוצלח (אבל אני לא יכול להשוות אותו לדגמים האחרים).

amitamit23

New member
יאיר אם תסתכל באתר של סוני UK

תוכל לראות שם את המכשיר תחת הקטגוריה VAIO ולא נגני אמ פי 3 אני חושב ואז כתוש שם סקיפ פרוטקשיין NO

amitamit23

New member
זה לא מופיע באתר שם

אבל ראיתי את זה כבר בכמה אתרים וגם בסיקור ששלחת לי אם תסתכל על הפידבקים תראה שאין סקיפ פרוטקשיין ד"א זה הנגן היחיד שבאמת הדליק אותי ומצא חן בעיניי הרבה יותר מהאייריבר והאייאודיו אז אני בבעיה ענקית מה לעשות?

יאיר B

New member
אני בטח לא אגיד לך מה לעשות.

זה הכסף שלך! אבל: אם אתה מתכנן על ג'וגינג בפארק באופן קבוע - אני מציע לך לקנות (אולי בנוסף) נגן פלאש. אם אתה לא מתכנן על פעילות ספורטיבית - זה יכול להיות נגן נחמד מאוד. גם האיריבר וה-IAUDIO הם מכשירים נחמדים. זה נתון לשיקול דעתך!

amitamit23

New member
אממממ זה לא ממש עזר

אבל ממך גם אי אפשר לדעת כי לא ניסית את שלושתם לפי נתונים יבשים ולפי מבחן האמת יש תוצאות אחרות לגמרי לכן עדיף מישהו שכבר ניסה לפחות שניים מן השלושה שיכול לתת חוות דעת השוואתית בין הדגמים עמית

amitamit23

New member
עם האייפוד שלי הייתי יוצא לריצות

לא היו לי שום בעיות במהלך הריצה אבל אני יודע שיש לו אנטי שוק ואני לא רוצה נגן פלאש בכל מקרה תודה רבה לך יאיר

למעלה