נגן עבור פעילות ספורטיבית

שחו

New member
נגן עבור פעילות ספורטיבית

היי, פעם ראשונה בפורום, אודה לקבלת עזרה. אני מחפש נגןMP3 שילווה אותי ברכיבה על אופניים ובריצה. הנגן חייב להיות מחברה בעלת שם ולא מוצר מדבקה, סדר גודל של 600-700 ש"ח (גמיש), עמיד לקפיצות, 512MB, איכות שמיעה טובה, נוח לתפעול, קל, קליטת רדיו סבירה, תצוגה ברורה וקריאה, אפשרות למנשא. המכשיר יירכש בארץ. מחיפוש בפורום הבנתי שקריאייטיב לא הכי מומלצים לפעילות ספורטיבית, ושנגני RIO דווקא כן אבל מתומחרים גבוה ויש בעייה עם הקליטה ברדיו. יש "חיה" כזו? תודה מראש לכל העונים. האם הדגם המצורף יענה על הדרישות? כמו כן, האם באמת ה-XP לא יזהה אותו וחייבים להשתמש בתוכנה של המכשיר בלבד? http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=2433&Cat_Id=16 שחר.

weird dust

New member
יש בעיה עם סדרת הדיסק הקשיח שלהם

אין בו זיכרון באפר פלאש כמו בשאר הננים. (יש המלצה מהחברה לא להשתמש בספורט בכל מיני דגמים). בפלאש הכל זהה.

weird dust

New member
בגלל זה כתבתי בסוף שזה רק בדיסק

לא בפלאש. אני יודע שהוא דיבר על ה-512.

שחו

New member
זה הרושם שקיבלתי

מחיפוש בפורום. אם יש דגמים שעונים על הצרכים שלי אשמח לשמוע עליהם. תודה.

meidos

New member
כנסי! עבור ספורט אני ממליץ על....

ווקמן!! הכי טוב. אפשר להלקיט שירים מהטלוויזיה אפילו, פטנט נהדר ועולה רק 40 שקל!! כדאי מאוד!

weird dust

New member
אם אתה משיג ווקמן בקלות זה טוב

פעם חיפשתי וקח לי כמה שעות. בכל מיקרה, בקישורי הפורום בשטויות של האייפוד יש את הקלטת מול האייפוד
בואו נחשוב מי זכה

meidos

New member
חח, כן, קלטת אמפריה

זה גם קטן ונכנס לכיס בקלי קלוט! זה היה בכל חנות עד לפני שנתיים, היום עם קצת מאמץ עדיין אפשר למצוא. לא סיפור. וגם הייאוכת לדעתי סבירה בהחלט!

שחו

New member
אחרי "חרישה" של הרשת

החלטתי לקנות את ה iRiver IFP-795. יש דגשים שאני צריך לשים לב אליהם? גרסא - אמריקאית קוריאנית? מה נמכר בארץ? לפי זאפ יש הבדל של כ-400 ש"ח בין המחיר הזול ביותר לגבוה ביותר, למה? תודה.

למעלה