נגן עם התקן לסוללות AA

redbamba

New member
נגן עם התקן לסוללות AA

יש דבר כזה??!! פעם למיני דיסקים היה התקן חיצוני שאפשר להוסיף כשהסוללה שלו נגמרה. אם יש דבר כזה לנגן אמ פי?! או נגנים שעובדים על סוללות AA?!! ובכלל תנו לי המלצה לנגן בשביל טיול בדרום אמריקה,שהתנאים להטעין את הסוללה הם לא אידאליים,לכן צריך סוללה חזקה ואמ פי חסכוני באנרגיה. תודה !:)

weird dust

New member
IRIVER H300

נגן מצויין, מגיע עם מטען חיצוני של 4 בטריות. הוא צבעוני ומאפשר חיבור של מצלמה דיגיטלית. הוא יכול להתעדכן בעוד שירים במקרה ופוגשים בעל מכשיר דומה או בעל מכשיר בו השירים נמצאים בתיקיה (לא IPOD). בקיצור, הנגן מצויין לטיולים ארוכים כאלו. חיסרון של הנגן הוא בגלל שהוא נגן דיסק קשיח, מה שאומר שהוא רגיש יותר מנגני פלאש ועלול לההרס בקלות יותר.

redbamba

New member
תודה רבה...

מבחינתי קניתי. מה המחירים של הנגן הזה?! ואני אשמח ללינק לנגן תודה עוד פעם.

bitonano

New member
הנה:

באמת נגן מעולה... www.iriver.com הוא האתר הרשמי. אתה יכול לקנות מארקדיה היבואנית הרשמית מבאג מחשבים מ-ksp ועוד...

redbamba

New member
איפה אני יכול לקנות את זה בישראל?!

או דרך אתר אינטרנט ישראלי? וכמה אתם ממליצים בשביל מחיר ל20 ג'יגה?

weird dust

New member
אני כמו תמיד ימליץ על באג

ארקדיה משווקת את המוצרים שלה דרך באג ולכן דרך שם האחריות היא הרשמית והיא גם במחיר היבואן. אני בטוח שניתן להשיג בזול יותר אבל אני לא מכיר את החנות או את האחריות. מומלץ גם לוודא שזאת הדירסה האירופאית בכל החנויות הללו, אשר ברובן עושות יבוא אישי מאמריקה ובשל כל המחיר הזול. מצורף קישור לאתר באג.

למעלה