נגן עם סוללה פנימית נטענת

נגן עם סוללה פנימית נטענת

לפני כמה ימים שאלתי כאן על נגן שכזה (כמו בכותרת), ואמרו לי שזה קיים רק לנגנים עם דיסקים קשיחים. והיום מצאתי את הנגן הבא: מישהו מכיר אותו?

יאיר B

New member
לא יודע מי אמר לך את העניין

על הסוללות, אבל זה לא נכון. יש די הרבה נגני פלאש עם סוללות נטענות פנימיות (לי אישית יש אחד כזה). הבעיה איתם היא שהטובים בהם עולים הרבה כסף. את הנגן שהצגת בקישור אני לא מכיר. אני חייב לציין שהוא לא מתוצרת של סמסונג (למרות שזה חוזר על עצמו כמה פעמים). למרבית הנגנים יש צ'יפ זיכרון של סמסונג כי סמסונג היא היצרנית הגדולה ביותר בעולם של צ'יפים מסוג זה (גם בכל הג'נריים שפתחתי יש צ'יפים של סמסונג).

אירוני שאתה אומר את זה..

ראה קישור

יאיר B

New member
שאלת על סוג החיבור

ואני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי: לנגנים הללו יש חיבור מיוחד, לא חיבור רגיל של שנאי כמו בדיסקמן (וחלקם אפילו מתחבר לחיבור ה-USB). באופן כללי - רוב רובם של הנגנים הללו נטענים דרך ה-USB ולא דרך החשמל (כמו שכתבתי בהודעה הקודמת).

בכל מקרה..

אתם ממליצים עליו? יש אולי קישור ליצרן של המכשיר? ביקורות בעולם? מישהו מכיר את הדגם?

bitonano

New member
כמו שיאיר אמר יש הרבה נגני פלאש

עם בטריה מובנת נטענת... המכשיר שבטרייה שלו נטענת שמחזיקה הכי הרבה לפלאש אני חושב שזה ה-H10 JUNIOR, 40 שעות.

mc 69

New member
עם יש לך תקציב אז

ibead400 512 mb :829 ש"ח ibead400 1 giga 1090 שח ויש את האייריברים שזה iriver ifp999 1 giga 1129 שח iriver 995 512 mb 1090 שח...

למעלה