נגן שיחזיק מעמד

ק א ר ב ר

New member
נגן שיחזיק מעמד

כרגע נגן בקיבולת של חמש ג'יגה יספיק לי, אבל בעוד שנה כשאשתחרר מהצבא וארצה לטייל אני בטח אפזול לעבר העשרים ג'יגה. ההתלבטות שלי היא אם להשקיע כסף עכשיו בנגן עם נפח גדול ולקוות שהוא יתמוך גם בטכנולוגיות, פורמטים וכו' שירוצו בעוד שנתיים, או להסתפק במשהו צנוע ולהתחיל לחסוך לנגן הבא? בכל אופן, גם בגזרת החמש וגם בגזרת העשרים, נראה לי שהh10 לוקח. הסתייגויות, מישהו?

יאיר B

New member
H10 נגן מצויין. כרגע הוא נגן הדגל

של איריבר. אני מאמין שהוא ימשיך לקבל עידכונים גם בעוד שנה. לגבי כמה נפח לקנות: זה שיקול שלך. אם יש לך את התקציב - קנה 20GB.

gt-master

New member
>>

20 גיגה>הH320 אם תמצא עדיף בהרבה. 5גיגה>>H10 כשקונים מכשיר היום לא חושבים על עוד שניים,זה גישה של פעם. בעוד שנתיים אתה תראה נגנים ושלך יראה עתיק. למרות זאת אם תשמור עליו אז גם עוד שנתיים הוא ינגן לך MP3 ו WMA ואין לך שום סיבה לדאוג לטכנולוגיות.תמיד תוכל לשמוע בשני פורמטים נפוצים אלה.

gt-master

New member
15 גיגה נוספים

מסך יותר טוב. USB HOST סרטים תמיכה בOGG LINE IN מובנה ואופצייה להקלטה דרך מיקרופון חיצוני. LINE OUT מובנה.ניתן לשמוע עם שני סטים של אוזניות ללא אביזר חיצוני. מגיע עם שלט ובנוסף תיק עור,מתקן חיצוני לסוללות,מיקרופון חיצוני לפי התרשמותי גם בנוי יותר טוב ומחומרים יותר יקרים. אם אתה משווה מול H10 בעל 20 גיגה אז אותו הדבר וגם יתרון הגודל מתבטל כי הם דיי זהים בגודלם. אולי שכחתי עוד משהו

למעלה