נגן תומך עברית עם OLED ?

ski11

New member
נגן תומך עברית עם OLED ?

ראיתי אצל מישהו נגן עם תצוגת OLED צבעונית בעברית מלאה - 1gb flash. של מי הנגן הזה ואיפה אפשר לקנות אותו ? חוץ מזה - איך הוא בכלל מבחינת איכות ?

יאיר B

New member
IBEAD

אני מניח שראית נגן של IBEAD. ניתן להשיג אותו באתר הבא (אולי יש בעוד, לא יודע. לפי זאפ זה האתר היחיד שניתן להשיג בו 1G שלהם). בנוגע לאיך הוא - יש סקירה שלו במאמרים.

ski11

New member
זה הדגם...

זה באמת הדגם שראיתי, רק שהחבר שלי קנה אותו בתערוכת קומפיוטקס בשבוע שעבר ב- 750 שקל (ל- 1gb). האם כדאי לסמוך על סוללה נטענת פנימית או שהן נדפקות כעבור זמן קצר ?

dani666

New member
ותבודק גם את STORMBLUE

MP600 - נותן OLED טקסטואלי. זה מה שיש לי MP650 - נותן OLED גראפי מלא, 64000 צבעים, כמובן יכולת הצגת תמונות. יתרונות נוספים שלו זה טעינה מהירה יותר של הבטריה ואורך כפול (20 שעות במקום 12). שניהם באים עם הרבה תוספות (מיקרופון חיצוני, LINE IN להקלטה ממערכת חיצונית, רצועת יד ועוד כל מיני) איכות נגינה מעולה, איכות הקלטה מעולה (הקלטה תוך דחיסה ל MP3), רדיו מעולה, הבטרייה באמת חיה 12 שעות. ניתן להשגה ב OLSALE היבורן הוא pc2go - (או משהו כזה) - יושב בבנימינה. אני בדקתי מחיר באולסייל אבל קניתי ישר מממנו.

ski11

New member
האם הוא מציג שמות קבצים בעברית?

ניסיתי לקרוא אם יש לדגם הזה עברית, ובשונה מהדגמים האחרים שלהם שכתוב שיש, אזי - לזה לא רשום כלום. חוץ מזה - הייתי מעדיף נגן שתהיה לו סוללה "רגילה" של AA או AAA ולא סוללה נטענת פנימית. יש דגם כזה ?

dani666

New member
לזכרוני - כן

כלאמר - בזמנו כשבדקתי האם לרכוש אותו (ורכשתי) נאמר שמציג עברית (אבל הפוכה). מכיוון שאצלי הכל באנגלית - לא יכול להגיד לך שבדקתי את זה בפועל... אבל אחרים כותבים שאכן כן. חפש את הפרטים שלהם בOLSALE - יש שם טלפון לקשר ותשאל אותם אם בא לך. לגבי הבטריה הפנימית - הם מייצרים רק כך. גם אני התלבטתי ובסוף שמח. עסק נוח מאוד. מה אכפת לך שבבית הוא מחובר ל USB ? בנוסף אתה יכול לרכוש אצלם באיזה 50 ש'ח מטען חשמלי ואז אתה רק צריך תקע ולא משחב. בכל מקרה - ה MP650 (אם הוא בתחום המחיר שלך ..) מכיל בטריה משופרת - טעינה של שעה אחת בשביל 20 שעות נגינה.

למעלה