נגן AXON וטעינה

סליידר

New member
נגן AXON וטעינה

לידידה שלי יש נגן AXON 512 מגה, 'יצק הוא בא עם סוללה נטענת. איך לעזעזל טוענים את זה? אין שום חיבור לנגן חוץ מחיבור USB. פשוט מחברים את זה למחשב ומחכים או מה?

יאיר B

New member
אם יש לו סוללה נטענת פנימית - אז

סביר להניח שהוא יטען דרך USB (או דרך מטען, אם קיבלתם כזה איתו). מחברים את הנגן לחיבור USB של המחשב (המחשב צריך לעבוד), על המסך צריכה להופיע הודעה שהנגן בטעינה (או מחוון כלשהו שיאשר זאת) ולאחר כ-3-4 שעות סביר להניח שהנגן ייטען (והמחוון, אם יש כזה, יכבה). אם הסוללה הנטענת היא חיצונית (כלומר: AA/AAA וניתן להוציא אותה מתוך הנגן) ניתן לטעון אותה עם כל מטען סוללות רגיל.

סליידר

New member
אין מטען שצורף לאריזה...

וכשמחברים ל USB לא כתוב כלום על טעינה.. רק על העניין שזה מחובר למחשב. מוזר.

יאיר B

New member
יש אפשרות לקבל קישור לאתר שהו הנגן

מופיע או נמכר? בטוח שיש לו סוללה נטענת? רשום על זה משהו בספר של הנגן?

סליידר

New member
לא מצאתי בחיפוש בגוגל את הנגן

כמובן שזוהי סוללה נטענת. אין פתח יציאה להוציא ולהחליף אותה או להטעין באמצעות מכשיר אחר. בהוראות כתוב שצריך לחבר אותו "to the charger" כאשר הוא על off למשך כ3 שעות. סבבה אבל ה charger לא נמצא באריזה, וגם על הנגן עצמו אין שום חיבור חוץ מה usb והאוזניות (גם הסתכלתי על התמונה בהוראות ואין איפשהו חיבור charger נסתר). כשניסיתי באמת לחבר אותו לusb על off זה לא מראה שום סימן של טעינה אז איך אני יכול לדעת שהוא באמת נטען? יכול להיות שצריך להתקין את התוכנה של הנגן? היא באה אליי כדי שאני ישים לה את השירים הטובים שלי
אולי היא צריכה להתקין את התוכנה?

יאיר B

New member
תוכנה של המחשב לא קשורה לטעינה

של המכשיר. תנסה לשים אותו כמו שהם אמרו ותסתכל מה קורה אחרי שלוש שעות. אם מחוון הסוללה יראה מלא - אז הטעינה הצליחה. אם לא - אולי יש בעיה אחרת במכשיר (וזה יצריך פנייה לספק). יש עוד מכשירים שעובדים כך, למשל: פאלם TE - לא רואים שום סימן לטעינה כאשר המכשיר כבוי ואל ניתן לדעת שהוא נטען (כשהוא עובד יש סימן במסך).

למעלה