נגן H10 של iRiver

נגן H10 של iRiver

שלום
שלשום הגיע אליי הנגן הנ"ל, וכבר עברתי על כל המדריך.. הבעיה היא שהוא לא בדיוק מספק את כל המידע:/ לא הבנתי ממנו כיצד ניתן למחוק קבצים מהנגן, וכיצד אני יכולה לנהל את התיקיות שלי לבד. האם יש מדריכים נפרדים לנגן הספציפי הזה, מלבד באתר החברה? תודה רבה מראש- זוהר

bitonano

New member
למחוק קבצים מהנגן את פשוט עושה

ידנית... נכנסת למחשב שלי ומוחקת מהנגן. בתוך ה-MEDIA ואז MUSIC את פותחת תיקיות של השמות של האומנים או מה שבא לך ומעבירה לשם שירים.. או שפשוט תעבירי דרך אייריבר פלוס.

תודה:)

אבל כמה צפוי- בעיה נוספת. בכל פעם שאני מעבירה שירים, אני רואה שכל התיקיות מתעוותות לי בנגן:( למשל- אם אני מעבירה שירים של ברי סחרוף, ובשם כל קובץ כתוב "berry sakharof"- בנגן זה יופיע בתיקיות שונות, כמו למשל "beri saharof" וגם "ףורחס ירב" Oo הנקודה היא שאני מנסה ליצור תיקייה אחת, אחידה, וזה לא הולך. השירים מתמיינים לכל מיני תיקיות שונות.. :/ ניסיתי להוריד את "the GodFather" שמומלצת פה בקישורים כדי לסדר את השמות, אבל היא לא עולה לי. בלע
[ומה זה אייריבר פלוס?]

bitonano

New member
תשובה...

בקשר לאנגלית, כנראה הטאגים שלך לא מסודרים. השתמשי בתוכנה שהמליצו פה על מת לשנות את שמות הקבצים שבמחשבך ואז להעבירם למכשיר. העיברית היא הפוכה ולכן אם תרצי לראות עיברית תקנית, תהפכי את האותיות בעיברית. הכי פשוט ע"י התוכנה פליפ פלופ 2 שניתן להורידה מפה: www.hebpod.info בתמורה ל-25 שקלים. את יכולה כמובן לשנות גם ידנית...

הממ..

תודה בקשר לתוכנה. אבל יותר חשוב לי הקטע עם הטאגים כמו שאמרת.. כלומר, תוויות? בכל אופן, "התוכנה שהמליצו פה".. אם הכוונה היא ל"God Father", ציינתי שהיא לא עולה לי. איזו בעיה עם הווינזיפ. ואם הכוונה לתוכנה אחרת- תוכל בבקשה להפנות אותי אליה? תודה!

.....

אני לא מוצאת את התוכנה בקישור שנתת. וחוץ מזה, אלו לא תוכנות שמתאימות רק לiPod?

למעלה