נגן iaudio

יאיר B

New member
איאודיו D2 - נגן פנטסטי.

אם יש לך שאלות פרטניות עליו - אתה יכול לשאול (יש לכמה אנשים בפורום את הנגן הזה). יותר טוב מזה? איאודיו S9 (אם יש לך כסף).

א מ צ י ה

New member
מצויין ויש גםהוכחה לכך

זה כנראה הנגן היחיד שנמכר כבר שנתיים כמעט (ללא שינויים, חוץ מהגדלת נפח הזכרון) ועדין מצליח. יש לי כזה כבר המון זמן ומרוצה מאוד.

יאיר B

New member
למעשה יש כמה שינויים קטנים - יצא דגם ה+

D2+ קוראים לו כיום. ההבדלים הם במערכת הפעלה שנראית קצת אחרת וחיצונית הוא גם נראה קצת אחרת (אבל לא שינו את הגודל הפיזי שלו). בטכנולוגיה חייבים להראות איזה חידוש כלשהו

bokauac

New member
...

אני צריך נגן שיהיה לו ממשק נוח איכות אודיו טובה עם אופציה לראות סרטים. לשימושים של ריצה ומשהו שיתאים גם לטיול ארוך חשבתי לקנות את האייפוד אבל לפי מה שהבנתי האייטונוז זה באסה כי אתה לא יכול להתחבר למחשב שלא מחזיק את התוכנה. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם לנגן יש אופציה לתמיכה בשמות בעברית

יאיר B

New member
נו, תראה,

ממשק נוח זה עניין של טעם (אם כי הדעה בעולם היא שהממשק של האיפודים הוא הנוח ביותר שיש). איכות אודיו טובה - לא תתאכזב עם ננגים של איאודיו (וגם איריבר אגב). לריצה - נגן שמציג סרטים יהיה גדול בדרך כלל - לא טוב לריצה לדעתי. בדרך כלל ההצעה שלי לאנשים עם בעיה כמו שלך: שני נגנים: אחד קטן לריצה ואחד גדול לוידיאו. הנגנים של איאודיו תומכים בהצגת שמות שירים בעברית.

למעלה