נגן mp3 בטיול במזרח

ykkky

New member
נגן mp3 בטיול במזרח

שלום לכם. אני נוסע לטיול ארוך במזרח, שמתחיל בתאילנד. יש לי iPod mini, בנפח 4 ג'יגה, שאני לא רוצה לקחת מכמה סיבות: 1. הוא יתקלקל. 2. 4 ג'יגה לכל המוסיקה שאני רוצה לקחת? לא מספיק, ואין לי כוח לטעון אותו בשירים בכל מקום שאני מגיע. האם כדאי לקנות נגן אחר? אם כן, איזה סוג? אני חשבתי על נגן CD, וכך אוכל לקחת איזה 20 דיסקים (20*750=15 ג'יגה מוסיקה). חשבתי גם על לקנות נגן DVD, אבל זה ממש מסורבל אם זה כולל מסך... אז מה אתם מציעים? וחוצמזה, האם כדאי לקנות בתאילנד את הנגן? אם כן, מישהו יודע איפה כדאי?

יאיר B

New member
קניה בתאילנד אני לא יודע איפה.

לגבי הנגן - אתה יכול לקנות נגן 20GB (איפוד, סוני, איריבר). זה תלוי רק בך. נגן DVD נשמע לי קצת מסורבלך וגדול (זה יותר מיועד לחיבור ל-TV). נגן CD זה דבר גדי זול. השאלה היא אם להיסחב עם ה-CD's לא יהיה מסורבל מדי.

ykkky

New member
המלצה לנגן CD

למישהו יש המלצות לנגן CD? עדיף אחד עם חיי סוללה ארוכים, ואיכות קול טובה.

ramonsegev

New member
...

תבוא תיקח כמה דיסקים שאתה באמת אוהב! וקנה נגן שמבוסס על פלאש הוא הרבה פחות פגיע לפי מה שהבנתי (עמיד בטמפ' קיצוניות, אפשרות של תזוזה כמו בארדדיסק, עמיד יותר למים וכו') אומנם תצטרך לעדכן אותו הרבה אבל זה ישאר לך למשך זמן רב זה מה שאני הייתי עושה, היום יש נגני פלאש גדולים יחסית רמון

gt-master

New member
לגבי עמידות

זה שאין בנגן פלש HD הופך אותו ליותר עמיד בתנועות חדות ותזוזות. טמפ' קיצונית? מים? מאיפה הבאת את זה. גם לגבי חבטות גם טמפ' ובטח מים הם לא יותר עמידים ובכלל כל נגן לגופו. יש נגני ספורט יעודיים שקצת יותר עמידים למתזי מים.

ramonsegev

New member
מכאן הבאתי את זה

גם אם יש לך דעה\ חולק על דעתי אתה בוודאי יכול לעשות את זה יותר יפה רמון

gt-master

New member
מצתער אם זה היה חריף

אני לא ממליץ לאף אחד לקחת את הנאנו של אפל או את ה U10 של איריבר ששניהם נגני פלש, לא לשחייה ולא לסאונה. ההבדל היחיד בין נגן פלש לנגן HD זה ה HD שהוא רגיש לטלטלות. שאר האלמנטים זהים (מסך,רכיבים וכו'). כל מכשיר דיגיטלי שהוא (שלא יעדו אותו למים או טמפ' קיצוניות כמו מכשירים יעודיים לכך),אינם עמידים וגם כתוב בעמוד הראשון בכל חוברת שלהם להרחיק ממקור טמפ' שעולה או יורד מטמפ' לא סבירה (לא זוכר אבל משהו כמו 0-40), וכן להרחיקו ממים. יש פה הטעיה ונוצר הרושם כאילו נגן פלש ,באופן גורף הוא מכשיר שעמיד מהכל.

ramonsegev

New member
בכל אופן בטיול יש מספיק טלטלות

קפיצות, סלעים ו 1001 דברים שיזיקו לארדדיסק

kubeb2112

New member
תסע לפאנטיפ בבנגקוק

זה קניון ענק של 7 קומות מפוצץ בחנויות של מוצרי חשמל. אני חזרתי משם לפני חודש בערך. המקום...גן עדן לחולי גאדג'טים. יש להם טונות אבל טונות של נגני פלאש מכל הסוגים והגדלים. המחירים....? זולים עד סבירים. אל תצפה לקנות נגן מעולה ב-100 שקל אבל אתה תמצא שם נגנים שעולים בארץ בין 500-600 שקל בבערך 250-350 שקל. דבר נוסף : התאילנדים לא כל כך חזקים בנגני הארד דיסק. המחירים לא עד כדי כך אטרקטיבים. (הוזלה של בערך 10-15%) צירפתי קישור למקום. מרחק של 10 דקות הליכה מהMBK סנטר אני אישית הבאתי בסוף מסך מחשב 19" וטלויזיה LCD 17" במחיר של חצי מבארץ

ykkky

New member
תודה, אבל איזה

תודה על העזרה, אני כנראה אקנה שם. אבל נראה לי קצת טפשי לקנות נגן שאני צריך להטעין בשירים אם אני יכול להביא את ה iPod של 4 ג'יגה מהארץ. יש לכם הצעות איזה סוג נגן לקנות, שיענה על הצרכים האלה?

למעלה