נגן MP3 דיגיטלי

נגן MP3 דיגיטלי

512 mb של חברת samsung digital כולל הקלטה ורדיו+שנתיים אחריות המחירון 499 אבל יש מבצע רק ב 369 האם לדעתכם זה משתלם?! ד"א זה משנה איזה סוג חיבור יש? usb או משהו אחר? כי אני מעדיף משהו נוח שמתחבר לכל המחשבים... אנא פרטו,תודה סומך עליכם

יאיר B

New member
אני לא מבין את המשפט הזה:

"ד"א זה משנה איזה סוג חיבור יש? usb או משהו אחר? כי אני מעדיף משהו נוח שמתחבר לכל המחשבים... " בעיקרון: כל הנגנים מגיעים עם חיבור USB (איפה ראית אחד שמגיע עם חיבור אחר?). זה חיבור אוניברסאלי שמתאים לכל מחשב מחמש השנים האחרונות.

אני חוזר על המפרט

נגן אמפי 3 דיגיטלי 369 במבצע במקום 500 כולל שנתיים אחריות,הקלטה,רדיו של חברת samsung digital איך החברה הנ"ל? האם זה כדאי או לא?

יאיר B

New member
סמסונג זה בטח לא, לא עם מחיר כזה.

לא יודע להגיד לך מה זה. נשמע ג'נרי. אם זה אכן כך - ממליץ לא לקנות.

יאיר B

New member
יש לי הרגשה שסמסונג לא מוכרת נגנים

במחירים כל כך זולים. אולי זיוף, לא יודע (יש זיופים לאיריבר, תקרא בתאגליין). סמסונג היא גם היצרנית הגדולה בעולם של זיכרונות פלאש. לכל מני יבואנים קטנים יש נטייה לנפנף בשם סמסונג כאשר הם מתארים את המכשיר (למרות שרק צ'יפ הזיכרון הוא של סמסונג). מצורף, קישור לאזור הנגנים באתר סמסונג. תסתכל אם הנגן שאתה רוצה לקנות נמצא שם.

gt-master

New member
>>

SAMSUNG DIGITAL זה לא SAMSUNG. קח בחשבון: מעבר למפרט שעל הנייר,מה שתשלם זה מה שתקבל אז על תצפה ליותר מידי. מכשיר טוב צריך לשמוע,לתפעל ולהרגיש,מעבר לזה יש את גורם הבלאי. המכשירים הזולים נשארים תקינים זמן קצר מאוד ואולי טוב שכך. מי רוצה לשמוע מוסיקה באיכות מסריחה תקופה יותר ארוכה מחודש

אתה לא קורא מה כתבתי?!

יש לי שנתיים אחריות!!! אתה חושב שלנגנים זולים יתנו שנתיים אחריות?! אין להם אחריות לשבועיים... אז מה דעתכם?

יאיר B

New member
קשקוש מוחלט.

אין נגן עם שנתיים אחריות. אפילו הגדולות (איריבר, איאודיו, אפל, וסמסונג עצהמ אגב, שיש לה קו של נגנים בשם YH) לא נותנות שנתיים אלא רק שנה. היתי אומר שזה סתם קשקוש. אגב, איפה קונים את הנגן הזה? יש קישור? זה מעניין לראות את זה. אני לא מבין מה אתה רוצה מאיתנו. שלושה אנשים אמרו לך שהנגן הזה הוא ככל הנראה ג'נרי ואתה לא מאמין - אז תעשה מה שאתה רוצה.

זה מ 7SHOP

אתר שמוכר מוצרים באינטרנט,נראה לי שהוא מהימן כתובת האתר ,לא זוכר את המספר,תעשו לי טובה אישית חברה ותבררו לי באיזה נגן יש לנו עסק ותעדכנו אותי,תודה מראש

יאיר B

New member
7SHOP

הצלחתי למצוא ברשת אתר שנקרא 7שופ שמוכר לציבור הדתי לאומי ציוד בקטגואיות שונות. נגן הפלאש היחיד שמצאתי שלהם הוא של SAFA MEDIA הקוראנית במחיר הגיוני למדי. לא היה נגן נוסף אחר מלבד דיסקשיח של סוני (שזה שונה ממה שאתה רוצה). מצורפת כתובת האתר לעיון. ושאלה אליך: אם אתה לא זוכר את כתובת האתר - איך תקנה ממנו?

gt-master

New member
אז מה השאלה?

רוץ לקנות. מקווה שתהנה ממנו או לפחות מהאחריות שלו.

shay0600

New member
זה לא מבצע

זה המחיר הרגיל של הנגן החברה שאתה קונה מימנה מטעה אותך והוא לא שווה 500 שקלים כי אז היו מוחרים אותו במחיר הזה והיו כאילו עושים תמבצע מ700

נניח והחברה מטעה אותי

לא ענית על השאלה שציינתי,האם לפי המפרט זה שווה?!

amitamit23

New member
לא ראיתי את הנגן אבל כנס...

מפרט יבש לא נותן לך כלום כי מפרטים של נגני מדבקה ומפרטים של אפל קיראיטיו איירביר ואייאודיו יכולים להיות זהים מה שבאמת משנה זה המעבד סאונד שבפנים בנגני מדבקה המעבד סאונד עלוב ביותר וכך התוצאה בנגנים טובים יש מעבד סאונד טוב אי אפשר לדעת איכות של נגן לפי מפרט

gt-master

New member
נכון ולא רק>>

יש במכשירים האלה מעבדים כמו במחשבי כף יד,לעיתים גם בתדר של 150MHZ ומעלה. כמובן שכמה שהמעבד חזק וטוב,ככה יתכנו פחות הפרעות בשמיעה ובעיבוד הנתונים(כולל מעבר שירים ותפריטים). יש גם עניין של חומר מוצר שאותו קשה להוזיל לא על חשבון איכות (רכיבים זולים נהרסים מהר וזה כולל לחצנים,שקע אוזניות ו USB). גורם נוסף הוא התוכנה ,תוכנה טובה שמנופה מבאגים דורשת זמן מתכנתים שמייקר את המוצר.

למעלה