נגן MP3 מבוסס זכרון לעומת IPOD

arielii

New member
נגן MP3 מבוסס זכרון לעומת IPOD

לא הצלחתי למצוא במאמרים ולכן אשאל כאן. יש לי את הנגן המצורף בתמונה. מה שמעניין אותי במיוחד זה האקולייזר ומגוון הסגנונות השונים המוצעים לבחירה. מעבר לכך שהנפח של ה-IPOD יותר גדול, אולי אפשר לקבל על קצה המזלג את התכונות העיקריות שלו והיתרונות שלו לעומת נגני MP3 רגילים, במיוחד לגבי מגוון סגנונות המוזיקה המוצע בו. תודה מראש.

קודם נתחיל במחיר

הנגן הזה עולה 670 ש"ח לא מכיר אותו אישית אבל האיפוד עולה יותר מפי שתיים אבל מאכסן יותר מפי 15 במיני איפוד ועוד הרבה יותר בדגמים של האיפוד הרגיל אם ניקח את המיני איפוד אז לדעתי הוא קטן מאוד כך שהוא לא הרבה יותר גדול מהנגן שקישרת אליו אולי אפילו אותו גודל אבל איכסון ב4 גיגה לאומת 256 מגה הם לא באותה ליגה... סגנונות המוזיקה הכוונה שלך כיוון האקולייזר? יש בו מבחר

gironi1

New member
אקולייזר - תוכל לפרט מעט :

בנגן שלי יש 7 סגנונות ובהחלט מורגשים הבדלים בין האחד לשני אם כי אני אוהב רק שניים מהם. כמה סגנונות בסיסיים יש ב-IPOD ?

כ15 קבועים עם אפשרות ידנית

אתה יכול ליצור אקולייזרים נוספים ולהוסיף אותם לרשימה

gironi1

New member
עוד שאלה:

ל-WINAMP יש פלאג שנקרא PACEMAKER שבו אתה יכול להאיץ או להאט את מהירות השיר מבלי לעוות את קולו של הזמר. יש משהו דומה ב-IPOD? יש איזה מקום שאפשר להוריד ממנו תוכנות חיצוניות המותאמות ל-IPOD ולהתקין ולסנכרן למכשיר (לדוגמה, ל-PALMPILOT יש תמיכה רחבה בנושא זה)?

יש הרבה פלגינים לאיטונז

הנגן מדיה של האיפוד זה עובד בצורה כזו שאתה מחפש לאיטונז חפש בגוגל "itunes windows plugins" ותבחר קשה לי להגיד לך בדיוק אם יש מה שאתה רוצה אבל חפש ותראה אם יש

למעלה