נגן MP3 - מתנה - דרושות המלצות

merav250

New member
נגן MP3 - מתנה - דרושות המלצות

שלום לכולם, ממש נחמד שיש פורום של נגני MP3 במיוחד לאימהות שגדג'טים - לא עושים להם את זה. טוב, אני מחפשת מתנה לסיום מוצלח של שנת הלימודים לשני הבנים המדהימים שלי בן 12.5 ובן 8 וחשבתי על MP3 לבן הקטן - חובה תצוגה בעברית כי עדיין לא יודע לקרוא באנגלית. לבן הגדול - נפח כנראה יותר גדול ואיכות סאונד טובה. חשוב ששני המכשירים יהיו עמידים ולא שבריריים. אשמח להמלצותיכם. תודה מראש על עזרתכם

ד.א. - לא הייתי ממליצה על

נגן p3 לבן הקטן... זה יכול להרוס לו את האזניים... אבל זאת באמת
אישית

TheRealDeal

New member
נגני MP3 - המלצות!

אז קודם כל, את אחלה אמא!
יעזור אם תתני לנו תקציב, אבל לבן הקטן אני כבר יכול להגיד לך שהנגן היחיד שיתאים הוא של iBead, בהחלט לא זול, לא הכי טוב לכסף, אבל היחיד שתומך מלא בעברית, בתפריטים ובהכל, והעברית לא הפוכה. iBead בזאפ - הדגמים היחידים שיתאימו לך הם iBead1000 וiBead400 . לבן הגדול זה כבר הרבה יותר קשה להציע נגן בלי תקציב מוגדר, כי יש פשוט המון נגנים..

merav250

New member
תקציב ל- MP3

תודה לכל העוזרים וההמלצות חשבתי על תקציב של כ- 500 ש"ח (+-) לכל ילד. הגזמתי כלפי מעלה/מטה ? תודה

תכנסי

מה שאת מבקשת עולה יותר מ 500 הזה בעיברית עולה 700 ולפי מה שהבנתי שאת רוצה לילד השני עולה בסביבות 1500 אני מתכוון איפוד הוא בכמה גדלים אני לא יתחיל להסביר הנה אתר ידע תסתכלי בו http://www.yeda.co.il/iPodiTunes/index.html למעלה יש לך את המכשירים: איפוד מיני, שלפ, איפוד פוטו והרגיל הם עולים לא מעט אבל האיכות שמעיה שלהם מעולה ויש פה אנשים שעדים לכך

ב-500 ש

שווה.אם הילדים הוציאו ציונים באמת גבוהים, הייתי ממליצה להוציא קצת יותר כסף.
הנגן שתומך בעברית מלאה עולה הרבה יותר מהמחיר שהקצבת וב-700 ש"ח תוכלי לקנות לילד הגדול נגן סאנדיסק בנפח ג'יגה. אם את מתעקשת על 500 ש"ח, את יכולה לקחת את ה-512 מ"ב.

מה כתבתי? ../images/Emo3.gif

התכוונתי לכתוב שב-500 ש"ח לא תוכלי לקנות הרבה דברים. וניסית גם לקשר לנגן הסאנדיסק בנפח ג'יגה, אבל זה לא עבד, ולכן - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38388

TheRealDeal

New member
הגזמת כלפי מטה ../images/Emo4.gif

אין עוד נגן MP3 שתומך בעברית מלאה חוץ מהIBEAD שנתתי קישור אליו בתגובה הקודמת, 256MB עולה בערך 700 ש"ח, ואם העברית חשובה אז ככה צריך להשקיע.. בנוגע לשני, נראה לי הסאנדיסק מתאים.

merav250

New member
תודה על ההמלצות ועוד שאלה

תודה רבה על כל ההמלצות. שאלה נוספת. בחגים נהייה בארה"ב - האם יותר זול לקנות שם ? ברור לי שלבן הקטן לא אוכל למצוא נגן תומך בעברית ...

weird dust

New member
גן זול יותר בארה"ב באופן משמעותי

ואם תצליחי למצוא את האי ביד אז כן הוא יתמוך. גם נגנים אחרים תומכים באופן חלקי בעברית אבל היא הפוכה ואין תפריטים בעברית.

למעלה