נגן MP3 נגיש

SBS10

New member
נגן MP3 נגיש

שלום לכולם, קודם כל קצת רקע: מאז שהפסיקו למכור את נגן IRIVER במרכז לעיוור (בשל הפסקת יצור המכשיר), היה קשה למצוא נגני NP3 נגישים, שאפשר להתקין עליהם תוכנת rockbox הנותנת חיווי קולי למשתמש. הנגנים הולכים ומתקדמים, ופיתוח הרוקבוקס זוחל בעקבותיהם. חיפשתי נגן שאוכל להפעילו בקלות יחסית ולא מצאתי. כידוע לכם, ניתן לרכוש במרכז לעיוור את victor reader clasic, שבו רבים מאתנו משתמשים לקריאת ספרים מוקלטים על דיסקים. ביולי 2007 (אם אינני טועה) יצא לשוק אחיו הקטן של ויקטור רידר -- victor reader stream! המכשיר קיבל הדים מעולים ברחבי העולם, אך כאן בשלולית הקטנטונת שלנו החליטו משום מה לא לייבא ולמכור אותו. למה? ככה. ויקטור רידר סטרים הוא מכשיר שמכניסים לתוכו כרטיס זכרון sdcard ומעתיקים אליו קבצי מוסיקה או ספרים מוקלטים, ואפילו קבצי טקסט או דוק באנגלית, להן ניתן להאזין באמצעות מנוע הדיבור המותקן על המכשיר. לאחר שנואשתי מחיפושים בחנויות ומהמתנה לנגן mp3 שיגיע למרכז לעיוור (אם אפשר עוד לפני שכל שערותי ילבינו), נכנסתי לאתר החברה המייצרת את ויקטור רידר, חברת humanware והזמנתי את victor reader stream דרך הסניף שלהם באנגליה. המכשיר יקר, אבל לדעתי שווה כל שילינג מתוך ה-250 פאונד ששילמתי. (יכול להיות שקצת פחות, אבל לא הרבה.) אז למי שרוצה ויכול, הכנסו לאתר www.humanware.com ורכשו את המכשיר. מתוך האתר שציינתי אפשר להגיע למפיצים במקומות שונים בעולם (ארה"ב, קנדה, מספר מקומות באירופה, אסיה וכו'), להתקשר או לשלוח מייל ולהזמין. לי אישית היה נוח להזמין מאנגליה, מכל מיני סיבות, אבל כל אחד יכול לפעול לפי מה שמתאים לו. כאמור, המכשיר מאד נוח לשימוש, דומה בהרבה לפונקציות של ויקטור רידר הקלאסי הישן והטוב שכולנו מכירים עם הדיסקים, עם מספר יתרונות כמו כרטיס זכרון, תמיכה בפורמטים נוספים מלבד קבצי מוסיקה, זמן סוללה ארוך ואיכות הקלטה מעולה. טוב לסטודנטים שמקליטים הרצאות. קניה נעימה, סיסי

נסיה 5

New member
שאלה

יש אולי משהו שתומך בעברית והוא באמת טוב מלבד המוצר שדיברת עליו?

SBS10

New member
כרגע לא אבל...

המכשיר שהמלצתי עליו כל התפריטים שלו אמנם באנגלית, אבל אין שום סיבה שלא תוכלי לשמוע בו קבצי אודיו כמו MP3 בכל שפה כולל עברית. רק שצריך לדעת קצת אנגלית בסיסית כדי להפעיל את המכשיר. אני חושבת שהמרכז לעיוור עומד להביא "בקרוב" "אוטוטו" "תוך חודש חודשיים מקסימום עד סוף ספטמבר" מכשיר שלפי התאורים הייתי אפילו מתחתנת איתו, אבל אני לא יודעת אם התפריטים שלו בעברית. נידמה לי שגם הם באנגלית. הם עומדים להביא גירסה משופרת של המילסטון, שהוא למעשה מכשיר הקלטה, אבל בגירסה החדשה הוא גם נגן, יש בו רדיו, אפילו יש בו מזהה ארקוד שעוזר לסימון מוצרים, וזה מבחינתי הפלוס העיקרי שלו. יש לו עוד כל מיני פונקציות אבל אני לא זוכרת. מקווה שעזרתי במשהו. סיסי.

למעלה