נגן MP3 שישב בעיקר באוטו

נגן MP3 שישב בעיקר באוטו

שלום פורום. אני רוצה להוסיף לרדיו שלי ברכב את האופציה לנגן MP3, כאשר התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, עם העדפה למינימום האפשרי. האפשרויות העומדות בפני הן לרכוש רדיו דיסק קורא MP3 (שמכיל הרבה חלקים נעים, ובסכום שאני חושב להוציא עליו יהיה לא כדאי, וגם ימשוך פורצים), או לרכוש נגן MP3 (של 512MB עד 1GB) ואותו לשים ברכב, ולחבר לרדיו דרך 'קלטת' כזו כמו דיסקמן. הבנתי שיש שני סוגים של נגנים בארץ. הסוג הראשון הוא עם שם של חברה ידועה, ומחיר בהתאם, והסוג השני זה מה שנקרא 'גנרי', של יצרן לא ידוע, שהאמינות שלו מוטלת בספק. אז השאלות שלי היא כזו: א. האם בעקבות זה שהנגן ישמש בעיקר ברכב, והתנועה שלו תהיה מוגבלת (לא אצא איתו לריצות וכדומה), ולא ישמש לרדיו - האם אני יכול להתפשר במקומות מסויימים? ב. האם יש המלצה על אופציה ספציפית לקניה?

יאיר B

New member
אני חושב שיש בלבול קטן

נושא התנועה חשוב לנגני דיסקשיח ולא לנגני הפלאש (בעלי הקיבולת שאתה רוצה). בפלאש אין בעיה עם תנועה. נגני דיסקשיח (וכולל את תת הקבוצה מבוססי מיקרודרייב) מתחילים מ-4GB למוצרים הטובים. העלות היא כ-1000 ומעלה. באופן כללי - נגנים ג'נריים לא מומלצים (עושים לפעמים בעיות ואיכותם לא מספקת). ב-500 ש"ח ניתן לקנות את הסאנדיסק 512 (תוכל לראות בזאפ). 1GB כבר מתחיל מ-750 ש"ח בערך (למשהו טוב). אם תסכים להעלות את התקציב או להוריד את הקיבולת) - יהיה מה לדבר על אופציות טובות יותר. בנוגע לחשמל: הנגנים הללו בדרך כלל עובדים על סוללה חיצונית AAA 1.5V (למיעוטם יש סוללה פנימית נטענת - ע"י USB או מטען חשמלי).

אין אפשרות..

למצוא משהו במחיר הזה, ללא אופצית הרדיו, אבל באיכות סבירה+? ולגבי המקור חשמל - התכוונתי למכשיר שניתן לחבר אליו שנאי, שממנו יפעל (בין אם על ידי סוללה שתהה מגשרת, ובין אם ישירות)

יאיר B

New member
יש אפשרות קצת עקומה

יש לסאנדיסק (ולעוד כמה ג'נריים כמו UMAX) אפשרות להוסיף להם כרטיסי הרחבה מסוג SD וכך להגדיל את הקיבולת שלהם - אבל הכרטיסים יקרים יחסית (טוב אם יש לך כרטיס כזה ממצלמה דיגיטלית למשל ואין לו כרגע שימוש). במו שכתבתי מקודם - הנגן הכי זול עם האיכות הסבירה הכי נמוכה הוא הסאנדיסק. בתקציב שנתת תוכל לקנות 512MB. בנוגע לחשמל: מכשירים שיש להם ספק הם לרוב אלו שיש להם סוללה נטענת (וגם אז זה לא לכולם - חלקם נטענים דרך חיבור USB). לרוב הנגנים בעלי זיכרון הפלאש עובדים על סוללות (וכך גם הסאנדיסק ונראה לי שהנגן שהצעת). לא הבנתי את המשפט שלך: "...על ידי סוללה שתהה מגשרת..." - איך אפשר לעשות את זה? בין מה למה הסוללה צריכה לגשר? בנוגע למכשיר שהצגת: אני לא מכיר אותו, מעולם לא ראיתי אותו ואני לא יודע להמליץ לך עליו (מה שאני יודע להגיד זה שהוא לא מוכר וזה בטח לא מוסיף לו).

stardust19

New member
נגן ג'נרי- יש בעיות עם האוזניות

כאשר הסוללה נמצאת בשימוש אחרי 4-5 שעות ולפעמים יש בעיות עם המסך

למעלה