נגן MP3\MP4

ק ד ו ש

New member
נגן MP3\MP4

חברים, עזרו לי. אני רוצה לקנות נגן, בין 4 ל-8 ג'יגה (יותר מזה אני לא צריך), משהו לא גדול ושיהיה טוב. אני ממש מתלבט איזה... יש לכם המלצות?? חשבתי על נגן של סאנדיסק, Sansa של 4 ג'יגה.. למישהו יש כזה? (חוץ מאח של תמי). או אם יש לכם משהו אחר להמליץ

flitzer

New member
../images/Emo5.gifאין סוף לחרא הזה.

אולי בסוף העולם , או שהג'וקים יחברו ג'וקים ויבנו MP3456789

Misha345

New member
סחביקו

לי יש סאנסא של 6 ג'יגה, ולומר לך ת'אמת אני לא ממש מרוצה ממנו. הייתי כבר פעמיים בחנות (בתקופה של כחצי שנה מאז הקניה). מבחינת איכות הוא מצוין, הסוללה גם אחלה ולוקח לה הרבה זמן להיגמר. הבעיה זה הממשק המעצבן, וכנראה שאני נפלתי על מכשיר קצת דפוק כמה עולה 4 ג'יגה בימינו? ומה אתה מחפש בדשיוק באמפי שלך, ומה האלטרנטיבות?

ק ד ו ש

New member
ת'אמת

אני לא מחפש משהו רציני מדי כמו כל הנגנים עם המסך הגדול יחסית ועם 60 ג'יגה. מחפש נגן של בין 4 ל-8 ג'יגה, שיהיה בו רדיו, בטריה שמחזיקה הרבה זמן, שיהיה נוח להעלות אליו שירים, ואם אפשר שישמש גם כדיסק און קי. האמת שעל כל אלה הסאנסה די עונה, וגם המחיר שלו לא גבוה יחסית, אז חשבתי עליו. לא ממש יודע אלטרנטיבות

ק ד ו ש

New member
זהו, שאני ממש לא מחפש

משהו של 30 ג'יגה עם וידאו שיעלה לי למעלה מ-1000 ויהיה כבד. בשביל זה יש לי דיוידי נייד בן זונה של LG שמעביר לי יופי יופי את המשמרות בעבודה. אני מחפש משהו קטן יחסית שיהיה נייד, בלי 900000 ג'יגה, שאני יכול לרוץ איתו וכאלה. ובנסיעה, זן זה מכשיר סבבה, אבל הגודל שלו הוא כמו של מחשב אישי.

BenisaaC

New member
לי יש

את זן של קרייטיב הישן 40 ג'יגה משהו בסט יש לי אותו 3 שנים והוא לא איכזב

Misha345

New member
תכלס הסאנדיסק יכול מאוד להתאים לך

וגם אפשר לרוץ איתו אם יש לך מחזיק טוב לנגן, עם סקוצ'ים וזה

ReiKo

New member
MP4 זה דבר מיותר לגמרי

הכי טוב זה הנגנים שהם דיסק און קיי. היה לי אחד כזה והייתי מבסוט ממנו, לא צריך מסך גדול (גם ככה האיכות של הסרטים והתמונות שווה לתחת) הוא הכי נוח, וגם בעברית הכי קומפקטי שאפשר למצוא (כולל רדיו מובנה) 4 ג'יגה ב280 שקל וגם החברה מוכרת יחסית מה שזכור לי מהנגן שלי שהסוללות היו מחזיקות דווקא סבבה לגמריי. קיצר הנה קישור http://zap.co.il/model.asp?model_id=491790

Misha345

New member
הנגנעים הכי חרא

אל תקנה כאלה קדוש, זה זבל שאיזה מפעל סיני מייצר. תוך כמה חודשים הולך השקע אוזניות, ומתישהו הנגן עצמו נפטר בלי שום סיבה... תבדוק מה יש עוד לנגנים על בסיס FLASH להציע לך, יש גם את האייפוד NANO שהוא סבבה

ReiKo

New member
על מה אתה מדבר ? החזיק לי כמה שנים טובות

ועדיין מחזיק (רק לא אצלי) הוא גם מחפש שיהיה דיסק און קיי, לא נתקלתי בשום בעיה בנגן הזה, הוא הכי פשוט, הכי נוח והכי קטן שאפשר למצוא חוץ מאוזניות (שכדאי לקנות איכותיות יותר) זה אחלה נגן במחיר זול

ק ד ו ש

New member
לא לא.. רדיו זה חובה

נראה לי שאלך על הסאנסה, הוא גם מבוסס פלאש, וגם יחסית קטן + רדיו + מחיר סבבה ביותר + דיסק און קי

ק ד ו ש

New member
אני כמעט בטוח שכן

למישה יש כזה, עדיף שהוא יענה. USB זה בהחלט הרבה יותר נוח. נראה לי שהגיוני מאוד שיהיה כי זה של סאנדיסק, שהם אחת החברות המובילות במה שקשור לכרטיסי זכרון ודיסק און קי.

r o n 2 1

New member
אם אתה מעוניין לאימון שכלול בו ריצות

אתה חייב מבוסס פלאש , לי יש את סאנסה 240 של סאן דיסק האורך חיים שלו הוא לא יותר משנה וחצי אז הוא מתחיל להדפק עם האוזניות והווליום בגלל הפריקונסי(של עוצמה לא של תדרים) הגבוה שלו . לכן צריך למצוא אוזניות מצויינות לסאן דיסק כי מה שמביאים זה הזבל של הזבל , כמו כן אין תמיכה בעברית אין שאפל אבל המחיר הוא מצויין רק 170 לגיג'ה ו280 ל-2 גיג'ה בקרביץ אפשר לקנות .

למעלה