נגן sandisk

tomershaul

New member
נגן sandisk

שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן סנדיסק 512 מגה. בדקתי באתרי השוואת מחירים כגון זאפ וכדומה והמחיר הכי נמוך שמצאתי הינו 555 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי שם של חנות זולה יותר או לחילופין לינק לאתר כלשהו. תודה על עזרתכם.

יאיר B

New member
לא תמיד כדאי לקנות במקום הכי זול

יכול להיות שיש מישהו שימכור לך במחיר יותר זול, אבל מה יקרה אם תהיה בנגן בעיה ואותה חנות פשטה את הרגל (וזה קורה הרבה בזמן האחרון)? כך שלדעתי עדיף לשלם עוד כמה שקלים (ובאופן כללי אני לא חושב ש-555 ש"ח לנגן כזה - שהוא יחסית טוב, זה הרבה) ולקנות בחנות נורמאלית מאשר להישאר אחרכך עם נגן שלא עובד ובלי אחריות. היבואן הרשמי של סאנדיסק הוא דלתא פילם וכאמור, לדעתי עדיף לשלם קצת יותר ולדעת שיש כתובת אחר כך במקרה שיש בעיות.

ליאת 0 2

New member
ממליצה בחום

על נגן MP3 של סאןדיסק , אבל לקנות אותו רק במקום מוכר. לשלם עוד קצת ולקנות במקום אמין וידוע. אני קניתי בבאג. קצת יותר יקרים אבל איזה שירות וזו רשת אמינה וזמינה בכל עיר.

Ghostmize

New member
../images/Emo41.gifPandas../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif

החנות שממנה אני מעוניין לקנות את ה Sandisk Sansa 512MB היא PANDAS. בזאפ הביקורות הכוללות עליה נתנו לה 4.5 כוכבים מתוך חמישה, כולם נתנו 5 כוכבים(12 אנשים) פרט לאחת שנתנה 4 ורשמה שהשירות היה מצויין והיא דיברה עם מקצוענים..(אז למה 4
). אמרו שהשירות מעולה וכו' ודווקא בחנות הזו המוצר הכי זול ---> 588 ש"ח.

orimaor

New member
מה שחשוב...

מה שחשוב זה שבמקום שתקנה תקבל תעודת אחריות של היבואן הרשמי. וזה לא קשור לדרוג החנות או למקום מוכר כול עוד אתה מקבל תעודה אחריות מקורית אתה לא צריך לדאוג עם זה זול מידי או יקר מידי.

למעלה