נגן Sony NW-E107

נגן Sony NW-E107

שלום לכם, אני שוקלת לקנות את הנגן הזה של סוני. מישהו מכיר / שמע / יודע עליו משהו? ומה בדיוק הסיפור עם התוכנה של סוני? אני מבינה שכדי להעביר קבצים לנגן אני צריכה להשתמש בתוכנה שלהם - הבנתי שהיא לא ידידותית למחשב, או שאני טועה? בקיצור - אשמח לשמוע ביקורת/חוו"ד על הנגן הזה.

drorgeter

New member
הייתי אומר ש...

הוא קצת יקר... את יכולה לקנות נגן יותר טוב ועם יותר זיכרון באותו כסף...

נדב8

New member
אם את מתכוונת לקנות בארץ

ממש לא כדאי לך, תקני כמוני בחול (ארה"ב)

gt-master

New member
מכשיר קטנטן>>

לא כולל רדיו והקלטה. אין לי אותו אבל יש לי סוני אחר שנשמע פצצה ואני מאמין שגם זה. זמן סוללה שלא יאמן :כ 70 שעות על AAA אחת. בשבילי התכנה ידידותית ביותר ואף נוחה אבל זה אני. בקיצור ,עם את לא צריכה רדיו והקלטה אז מומלץ ביותר. אגב מאיפה את מתכוונת לרכוש אותו ובכמה?

תודה על התגובה

עוד לא החלטתי בדיוק מאיפה אני אזמין - אולי מסוני או מאמזון (יש מישהו בחו"ל שיביא לי). מה שקוסם לי זו העובדה שהוא עובד על סוללה AAA כך שאני יכולה להשתמש בסוללות נטענות. אין לי צורך ברדיו - ועדיף לי כמה שפחות פונקציות, כי אני אשתמש בו בזמן ריצה, כך שמכשיר מסובך/מורכב מידי לא מתאים לי. פה ושם קראתי תלונות על התוכנה, וזה קצת מרתיע אותי.

יאיר B

New member
לדעתי התוכנה לא כזו נוראה...

אפשר להסתדר איתה (לדעתי היא אפילו מאוד נוחה, רק צריך כמה דקות להבין מי נגד מי שם). הנגן אכן עובד על סוללות AAA וניתן להשתמש בסוללות נטענות. הוא מתאים לריצה (מבוסס פלאש). אני רוצה להזכיר שהמפרט הפנטסטי של הנגן (המון מקום ו-70 שעות נגינה) מתייחס לשירים בפורמט הקנייני של סוני. שירים בפורמט MP3 יכנסו בו כמו בכל נגן רגיל אחר של 1GB. הסוללה תספיק לפחות זמן (לא יודע בדיוק כמה, אבל אני מאמין שמדובר ב-40-50 שעות - גם תלוי בהקידוד).

נדב8

New member
אוזניות

האם לדעתם האוזניות שמגיעות עם המכשיר הם טובות? ואם לא, אילו כדאי לקנות במחיר סביר של 50 40 דולר

shay0600

New member
באתר בעברית רשום..

שיש לו מצבי סאונד קבועים למה הכוונה ? 1. לאקוליזרים או 2. לעוצמת הסאונד ----------------------------------------- אם זה לאקוליזרים אז הכל בסדר אם זה לעוצמת הסאונד לפי דעתי זה קצת דפוק עם עוצמות קבועות וכמה כאלה יכולות ליהיות

יאיר B

New member
מההכרות שלי עם הסוני (דיסקשיח)

יש לו כמה סוגים של איקולייזרים קבועים. הבעיה היא שלא ניתן להשתמש בהם בקבצי MP3, אלא רק בפורמט הקנייני של סוני. בקבצי MP3 ניתן להתשמש באיקולייזר מותאם אישית (שלומר: אתה בונה אותו לבד). אני לא מכיר מכשיר בעולם שיש לו מצבי ווליום קבועים. זה מאוד לא פרקטי.

למעלה