נגן Sundisk 256 האם ביצוע פירמוט פוגעת בפעולה של הנגן?
T The Experience New member 6/7/05 #3 פורמט מהנגן עצמו? כן.... כי אחרי פורמט אתה לא יכול לשמוע שירים עד שאתה מעתיק אותם חזרה לנגן אבל בעיקרון לא אמורה לפגוע,בשביל זה נועד הפורמט של הנגן,לנקות את המכשיר מכל הקבצים במהירות ובלי סיכון.
פורמט מהנגן עצמו? כן.... כי אחרי פורמט אתה לא יכול לשמוע שירים עד שאתה מעתיק אותם חזרה לנגן אבל בעיקרון לא אמורה לפגוע,בשביל זה נועד הפורמט של הנגן,לנקות את המכשיר מכל הקבצים במהירות ובלי סיכון.
ה העקרב הראשי New member 6/7/05 #4 איך עושים פירמוט למכישירים הקטנים? השחורים האילו שמוכרים ... יש דבר כזה?
W weird dust New member 7/7/05 #5 צריך לבדוק בהגדרות ובספר אני חושב שאפשר רק דרך המחשב אבל לא לנסות עד שבודקים מה כתוב בספר.
T TheRealDeal New member 7/7/05 #6 לא דרך המחשב... רק דרך הנגן הנגן פועל בFAT, ופירמוט בFAT32(זאת אומרת דרך המחשב) בהחלט תזיק..