נגנבה לי חרמונית:

chaiel49

New member
נגנבה לי חרמונית:

ואני צריך להזדכות שבוע הבא על ציוד ה-ב' שלי. (אני מתחפש"ש) אם מישהו פה יכול לעזור ולתת לי אחת (במצבי כרגע לא כ"כ אכפת לי למה יש לו אחת שהוא יכול להביא לי) אני אשמח מאוד. אני אוכל להגיע לכל מקום בארץ כדי לקחת. אם יש לכם תתקשרו אלי בבקשה ל054-998-4949 (כתבתי את ההודעה הזאת בכמה וכמה פורומים אז אני לא יכול לבדוק כל הזמן בכל הפורומים ובגלל זה הפלאפון) בתודה מראש, חיאל.

chaiel49

New member
כמו כן עוד שאלה:

הקיטבג שלי היה בטנק ואחד המפקדים אמר לאחד החיילים להוריד אותו והוא שם אתזה בחדר שלי ואז הוא נגנב/נעלם. הכל הצלחתי להשלים (חברים נתנו לי, בלי גניבות חס וחלילה) חוץ מהחרמונית (למקרה שלא האמנתם ואתם חושבים שאכן גנבתי, גם חרמונית אני יכול לגנוב) בכל מקרה הדילמה שלי (עכשיו שאני רואה שאין לי איך להשיג אחת) היא כזאת: 1) לעלות משפט. אני ייצא זכאי? יכולים לרתק אותי בחפש"ש על דבר כזה? יכולים להגיד לי שאני לא נשפט ולא מתחפש"ש עד שאני משיג חרמונית? 2) לקחת מ"צעיר" ולהגיד לו שהוא יעלה משפט וכמה שהוא יעלה מת"ש אני ישלם לו. הדילמא היא כזאת: במשפט אני יצא זכאי? כי אם לא אני לא רוצה להשיפט כי זה "כתם" ואם אני אצטרך לשלם במילא אני מעדיף שמישהו אחר (שכבר נשפט בעבר) יעלה עוד משפט. אז השאלה היא גם אם זה כתם בכלל או שלא משנה בכלל לאזרחות? (למה שהוא יעלה ולא אתה? כי לו כבר יש במילא משפטים)

rasmus girl1

New member
זה תלוי,

הכל תלוי באופי הבסיס,כעקרון כשאתה משתחרר אתה צריך להחתים קודם בבסיס ואז בסוף בבקו"ם,כשאתה מחתים בטופס טיולים את האפסנאי הוא בודק קודם שכל הציוד ב' שלקחת הוחזר ואז חותם לך,פה הכל תלוי באפסנאי שלך..יכול להיות שהוא יהיה נחמד יעלים עין ויחתום או שיסרב לחתום עד שתעלה משפט,בדרך כלל משפטים על איבוד ציוד זה מת"ש ומת"ש לא יכול להיות יותר מ1/3 מהמשכורת אם אני זוכרת נכון.. זה הכל. ריתוק על איבוד חרמונית לא יכולים לתת לך,גם לומר לך 'להשיג' חרמונית לא יכולים כי זה בקשה בלתי הגיונית. ולמה שצעיר ישפט במקומך? משפט זה לא כתם,תאמין לי,לאף גורם באזרחות אין סמכות וא-י-ן את האפשרות לראות את התיק הצבאי שלך,זה גם לא רשום בשום מקום [לא בחוגר שחרור,לא בתעודת שחרור ולא בתעודת הערכה!!!!]תזכור-אף מעסיק וגם לא המנכ"ל של אורנג' אם תרצה לעבוד שם לא יוכל לדעת אם נשפטת בצבא או לא,התיקים האלו מסווגים ור-ק גורמים צבאיים יכולים לראות את זה!!

למעלה